Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Baterie de bucătărie cu montare sub fereastră Primagran 4000

4.87 / 5 (499 descrieri)
-150,00 lei

249,00 lei 399,00 lei

  • Pipă robinet pliantă - se potrivește sub fereastră
  • Aerator detașabil pentru economisirea apei
  • Dimensiune compactă
  • Se potrivește cu orice culoare de chiuvetă Primagran

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Alte informații

Dacă doriți ca bucătăria dvs. să fie nu numai confortabilă și practică, ci și modernă, frumos decorată, bateria cu montare sub fereastră Primagran 4000 este soluția perfectă pentru dvs. Caracteristica sa tipică - designul pliant al robinetului permite utilizarea confortabilă a chiuvetei și a armăturilor fără a restricționa posibilitatea deschiderii ferestrei. Designul său unic și modern se potrivește perfect cu chiuvetele de granit pe care le oferim, iar utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate îl face fiabil pentru mulți ani de acum încolo.

Principalele avantaje ale robinetului de bucătărie Primagran 4000

 • Convenabil de utilizat datorită designului sub fereastră care permite asamblarea ușoară a robinetului
 • Design elegant și modern, se potrivește perfect cu oricare chiuvetă de granit de orice culoare din gama Primagran®
 • Design unic, modern, care îmbunătățește decorarea oricărei bucătării sau chicinete
 • Construcție durabilă, rezistentă la diverse deteriorări mecanice și decolorări
 • Utilizare versatilă - atât în ​​chiuvetă, cât și direct pe blatul de lucru

Bateria de montare sub fereastră Primagran 4000 este echipat cu o pipă pliantă, care oferă acces gratuit, fără probleme la fereastră și vedere. Această soluție va fi utilă atunci când spălați geamurile sau ventilați camera, asigurând confort maxim pentru utilizare chiar și într-o bucătărie mică. Robinetul are o lățime de 150 mm, o înălțime de 308 mm și o înălțime pliată de numai 74 mm, astfel încât să puteți deschide fereastra fără probleme. Ușor și potrivit pentru instalare sub fereastră. Clasa de flux este „A” și aparține în al II-a. grup acustic.

Designul unic al acestei baterii de bucătărie - forma și culoarea simplă - subliniază decorarea bucătăriei și se potrivește perfect cu chiuvetele Primagran. Această soluție este în concordanță cu tendințele actuale, așa că va rămâne la modă mulți ani de acum încolo. Modelul 4000 este o combinație de design frumos și funcțional - robinetul are o pipă rotativă care permite spălarea eficientă a vaselor și îndepărtarea murdăriei din toate colțurile chiuvetei. De asemenea, are un regulator de apă caldă și rece cu o singură manetă. Mânerul ergonomic permite controlul convenabil și precis al temperaturii apei.

Acest robinetului de bucătărie este distinsă și datorită durabilității sale. Are un cap ceramic și un corp din oțel, ceea ce îl face extrem de rezistent la diferite tipuri de zgârieturi și alte deteriorări mecanice, nu se decolorează și nu este deteriorat de schimbările de temperatură. Drept urmare, rămâne estetic și funcțional pentru mulți ani.

În plus, robinetul de bucătărie de montat sub fereastră poate fi instalat atât în ​​chiuvetă, cât și direct în blatul de lucru. Posibilitatea instalării în chiuvetă sub fereastră oferă acces la lumina naturală, ceea ce facilitează foarte mult spălarea vaselor și oferă confort maxim în bucătărie. Dimensiunea redusă a bateriei de bucătărie vă permite să profitați la maximum de fiecare centimetru de spațiu disponibil. De asemenea, are avantajul unei greutăți reduse - doar 1,37 kg.

De ani de zile, robinetul Primagran 4000 rămâne combinația perfectă de frumusețe, practicitate și durabilitate, cu asamblare ușoară și rapidă pe care o puteți face singur. Drept urmare, chiar și cei mai puțin experimentați pot face față asamblării. Pentru această baterie de bucătărie este necesară o gaură de montare standard cu diametrul de 35 mm.

Cea mai bună calitate a robinetului de montat sub fereastră Primagran 4000 este confirmată de aprobarea și opinia utilizatorilor mulțumiți. Mai mult, produsul îndeplinește toate standardele poloneze și europene și este disponibil la un preț foarte atractiv - de aceea vă recomandăm să îl cumpărați!

Informaţii tehnice
Distanţa ţevii de scurgere(de la corpul bateriei):20,7 cm
Înălţimea dintre ghişeu şi perlator:24 cm
Înălţimea bateriei:30,8 cm
Gaură pentru baterie:Unu, 35 mm
Baterie:Ceramică, 35 mm
corpul bateriei:Alamă
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Informaţii tehnice
 • BG4000-74
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Produse Recomandate
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs