Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie colt granit cu picurator Monaco

4.93 / 5 (1167 descrieri)
Dimensiuni: 970 x 490 mm Dimensiunea dulapului: Dulap de la 80 de cm
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Kupujesz zlewozmywak bezpośrednio u producenta dlatego udzielamy Gwarancji Najniższej Ceny na nasze produkty.
-700,00 lei

999,00 lei 1 699,00 lei

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran 5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Vedeți mai multe beneficii ale produsului
Alte informații

Chiuveta de colț Monaco este o soluție ideală atât pentru bucătăriile mai mari, cât și pentru cele mai mici. Chiuvetă de colț, care economisește mult spațiu de pe bancul de lucru. Acest model cu o cuvă și jumătate are o tavă practică pentru picurare – cu care formează un întreg. Modelul Monaco poate fi plasat într-un dulap cu lățimea minimă de 80 cm.

Cuva principală mare oferă o chiuvetă convenabilă pentru vase mai mari, farfurii și tăvi de copt. Tava de scurgere și cuva auxiliară sunt de formă triunghiulară, ceea ce are avantajul de a avea spațiu suplimentar în jurul chiuvetei, care este foarte valoros în bucătăriile care sunt folosite des pentru gătit. Forma trapezoidală modernă și în același timp interesantă a chiuvetei a fost combinată cu marginile rotunjite - această combinație este în perfectă armonie cu bucătăriile decorate într-un stil clasic și cu cele moderne. 5 culori universale diferite ale granitului pot fi asortate cu culorile care vă domină bucătăria.

Când cumpărați o chiuvetă Monaco, beneficiați de o garanție de 35 de ani de la producător. Calitatea granitului Primagran a fost dovedită de o serie de teste și certificări, datorită cărora puteți fi siguri de durabilitatea și fiabilitatea chiuvetelor. Spălarea și gătitul zilnic nu provoacă decolorarea suprafeței chiuvetei. Este disponibilă o versiune specială a chiuvetei, acoperită cu ioni de argint, antibacteriană.

Un accesoriu ideal pentru acest set poate fi un robinet din crom sau granit. Robinetul din granit poate fi asortat în culori cu culoarea chiuvetei și poate fi comandat cu o pipă extensibilă, care facilitează și spălarea cuvei. Pentru a vă spăla vasele cât mai ușor posibil, alegeți un accesoriu practic pentru chiuvetă, cum ar fi un sifon cu dop automat sau un dozator de detergenți pentru a vă ajuta să eliminați sticlele de plastic neestetice și să creați un mediu ordonat în jurul chiuvetei. De asemenea, puteți potrivi culoarea dozatorului cu culoarea chiuvetei.

Informaţii tehnice
Dimensiuni:970 x 490 mm
Dimensiunea dulapului:Dulap de la 80 de cm
Adâncimea cuvei:200 mm
Greutate:17kg
Sifon: 3 1/2"
Garanţie:35 de ani
Returnarea produsului:30 de zile
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Nr gaură baterie:2
Numărul de cuve:cu 1.5 cuve
Drenaj:cu picurator
Forma cuvei principale:colt
Lăţimea chiuvetei:80 de cm şi chiar mai mare
Informaţii tehnice
  • monaco_rys_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Produse Recomandate
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs