Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie colt granit cu picurator Monaco

4.93 / 5 (1167 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-300,00 lei

999,00 lei 1 299,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuveta de colț Monaco este o soluție ideală atât pentru bucătăriile mai mari, cât și pentru cele mai mici. Chiuvetă de colț, care economisește mult spațiu de pe bancul de lucru. Acest model cu o cuvă și jumătate are o tavă practică pentru picurare – cu care formează un întreg. Modelul Monaco poate fi plasat într-un dulap cu lățimea minimă de 80 cm.

Cuva principală mare oferă o chiuvetă convenabilă pentru vase mai mari, farfurii și tăvi de copt. Tava de scurgere și cuva auxiliară sunt de formă triunghiulară, ceea ce are avantajul de a avea spațiu suplimentar în jurul chiuvetei, care este foarte valoros în bucătăriile care sunt folosite des pentru gătit. Forma trapezoidală modernă și în același timp interesantă a chiuvetei a fost combinată cu marginile rotunjite - această combinație este în perfectă armonie cu bucătăriile decorate într-un stil clasic și cu cele moderne. 5 culori universale diferite ale granitului pot fi asortate cu culorile care vă domină bucătăria.

Când cumpărați o chiuvetă Monaco, beneficiați de o garanție de 35 de ani de la producător. Calitatea granitului Primagran a fost dovedită de o serie de teste și certificări, datorită cărora puteți fi siguri de durabilitatea și fiabilitatea chiuvetelor. Spălarea și gătitul zilnic nu provoacă decolorarea suprafeței chiuvetei. Este disponibilă o versiune specială a chiuvetei, acoperită cu ioni de argint, antibacteriană.

Un accesoriu ideal pentru acest set poate fi un robinet din crom sau granit. Robinetul din granit poate fi asortat în culori cu culoarea chiuvetei și poate fi comandat cu o pipă extensibilă, care facilitează și spălarea cuvei. Pentru a vă spăla vasele cât mai ușor posibil, alegeți un accesoriu practic pentru chiuvetă, cum ar fi un sifon cu dop automat sau un dozator de detergenți pentru a vă ajuta să eliminați sticlele de plastic neestetice și să creați un mediu ordonat în jurul chiuvetei. De asemenea, puteți potrivi culoarea dozatorului cu culoarea chiuvetei.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:200 mm
Greutate:17kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Numărul de cuve:cu 1.5 cuve
Drenaj:cu picurator
Forma cuvei principale:colt
Lăţimea chiuvetei:80 de cm şi chiar mai mare
Informaţii tehnice
  • monaco_rys_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale