Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Copenhaga 620 Compact

4.87 / 5 (822 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-500,00 lei

649,00 lei 1 149,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuveta Compact Copenhaga de granit - confort maxim chiar și într-o bucătărie mică

Căutați o chiuvetă mică care să garanteze funcționalitatea maximă? Alegeți chiuveta compactă din seria chiuvetelor de granit Copenhaga 620! Tavă practică pentru picurare și cuvă spațioasă, păstrând în același timp dimensiunile mici. Soluția perfectă pentru o bucătărie mică sau pentru a completa o mașină  de spălat vase.

Avantaje maxime-mărime minimalistă

Chiuveta compactă din seria chiuvetelor Copenhaga este o combinație a următoarelor caracteristici bune:

  • aspect modern datorită marginilor subțiri pentru o utilizare ușoară, asigurându-vă că modelul mic oferă spațiu maxim pentru spălarea vaselor și uscarea vaselor 
  • o cuvă spațioasă, cu o dimensiune de 339x444 mm, care va funcționa perfect chiar și pentru ustensilele mari de bucătărie și accesorii, cum ar fi tăvi de copt - este cea mai mare piscină de pe piață pentru un dulap de 45 cm 
  • zona unde se poate monta robinetul vă permite să vă bucurați de chiuvetă fără să ștergeți frecvent apa stropită
  • Șanțurile sofisticate din tava de scurgere arată foarte elegant, iar în gama de 5 culori disponibile (alb, bej, gri, grafit și negru) veți găsi cu siguranță culoarea perfectă pentru bucătăria dvs.

Seria Copenhaga garantează un design la modă și un confort maxim în timpul spălării vaselor. 

Caracteristici distinctive ale chiuvetei compacte Copenhaga

Număr de cuve: chiuvetă cu o cuvă

  • Tavă de scurgere: tavă de scurgere îngustă
  • Dimensiunea dulapului: de la 45 cm
  • Dimensiuni: Lățime: 620 mm, Lungime: 500 mm, Adâncimea cuvei: 180 mm
  • Garanție: 35 de ani

Dacă sunteți în căutarea unei chiuvete mici, cu picurare practică și cu o cuvă spațioasă, seria de produse Compact este soluția pentru dvs.

Durabilitate în viața de zi cu zi

La Primagran, vă garantăm că vă puteți bucura de chiuveta compactă Copenhaga timp de până la 35 de ani! Chiuvetele noastre sunt fabricate din granit – minerale măcinate de înaltă calitate, cu o structură moleculară strânsă și o rășină dedicată, care este rezistentă la trecerea timpului. Drept urmare, produsul nostru nu se decolorează, este rezistent la zgârieturi, este rezistent la schimbările de temperatură și va rămâne cu dvs. o perioadă foarte lungă. Produs mic, confort mare. Încercați acest model și o să vedeți că chiar și spălarea vaselor poate fi distractivă!

Flexibilitate în proiectare

Ați cumpăra o chiuvetă, dar nu ați decis încă designul bucătăriei? Chiuveta de la Copenhaga este reversibilă, astfel încât să puteți instala scurgerea pe ambele părți. În plus, sunt prevăzute găuri ușoare pentru introducerea robinetului și a altor accesorii. Cele 2 găuri suplimentare se pot extinde dincolo de dulapul de bucătărie, permițând flexibilitate maximă în design. Această soluție permite chiuveta să se potrivească cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Urmați instrucțiunile și aflați cum să le eliminați cu ușurință. Aflați mai multe despre beneficiile găurilor pre create. Pentru o instalare ușoară, primiți și un șablon la îndemână pentru decuparea unei foi de lucru. Câteva minute și gata!

Curățare rapidă

La Primagran, vă garantăm că nu va trebui să petreceți mult timp menținând aspectul perfect al chiuvetei. Cu o muncă minimă și cu accesoriile speciale găsite în magazinul nostru, chiuveta de la Copenhaga va rămâne curată și strălucitoare ani de zile, păstrându-și culoarea originală. De asemenea, suprafața este rezistentă la murdărie, așa că sigur nu veți folosi cârpe prea des.

Cumpărați într-un set

Oferta noastră include toate accesoriile necesare chiuvetei de bucătărie. Inclusiv baterii de bucătărie atractive din crom sau granit, care se potrivesc cu culoarea chiuvetei. Există, de asemenea, alte accesorii care ușurează treaba și fac zona de spălare mai frumoasă, precum dozatoarele de spălat vase asortate de culori. În magazinul nostru online puteți cumpăra și produse de îngrijire special dezvoltate pentru chiuvete de granit, datorită cărora chiuveta de la Copenhaga va rămâne nouă mult timp.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Sistem de prevenire a revărsării:clasic rotund
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:60-70 cm
Informaţii tehnice
  • Copenhaga_ro
  • Copenhaga_ro_flip
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale