Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Copenhaga 780 Smart

4.87 / 5 (1654 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-450,00 lei

749,00 lei 1 199,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Alte informații

Chiuvetă din granit Copenhaga Smart - funcționalitate și design modern într-o chiuvetă

Căutați o chiuvetă care să se potrivească în orice bucătărie? S-ar putea să vă întrebați ce model ar completa cel mai bine utilizarea mașinii dvs. de spălat vase? Pariați pe o combinație unică de design minimalist și funcționalitate! Chiuveta smart din granit Copenhaga este soluția adaptată nevoilor dumneavoastră. Optează pentru o tavă de scurgere mare, maximizând în același timp dimensiunile cuvei. Model conceput pentru dulapuri de 45 cm sau mai mare.

De ce să alegeți Chiuveta de granit Copenhaga Smart?

Apreciați gradul de utilizare, dar vă preocupați în același timp de designul modern? Aflați de ce Copenhaga Smart este cea mai bună alegere pentru dvs. 

 • Design modern care se armonizează perfect atât cu bucătăriile mici, cât și cu cele mari 
 • Datorită marginilor subțiri, aspectul chiuvetei de granit Smart Copenhaga este foarte curată 
 • o gaură în secțiunea de picurare permite robinetului să mențină bucătăria perfect curată fără a șterge frecvent zona din jurul chiuvetei 
 • revărsarea inovatoare dreptunghiulară subliniază natura modernă a bucătăriei dvs. și facilitează utilizarea zilnică a chiuvetei 
 • 4 găuri pre create, dintre care 2 se pot extinde dincolo de dulapul de bucătărie, permițând ajustarea chiuvetei pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unor produse de dimensiuni universale care combină designul modern cu funcționalitatea maximă, alegeți grupul de produse a Chiuvetelor Smart.

Calitate care îndeplinește cele mai înalte așteptări

Garanția de 35 de ani este o soluție foarte inteligentă! Copenhaga Smart este fabricat din granit minerale măcinate de înaltă calitate, cu o structură moleculară strânsă și o rășină dedicată, care este rezistentă la trecerea timpului. Drept urmare, produsul nostru nu se decolorează, este rezistent la zgârieturi, rezistă bine la schimbările de temperatură și va rămâne cu dvs. o perioadă foarte lungă. Veți primi o garanție de 35 de ani de la noi, care vă oferă o confirmare suplimentară a calității și vă protejează portofelul de cheltuieli suplimentare.

Curățare de doar câteva secunde, pentru mai mulți ani

Una dintre soluțiile inteligente atunci când utilizați chiuvete este să luați măsurile corecte pentru a vă bucura de chiuvetă cât mai mult timp posibil. Cu o muncă minimă și preparate speciale găsite în magazinul nostru, chiuveta de la Copenhaga va rămâne curată și strălucitoare ani de zile, păstrându-și culoarea originală. De asemenea, suprafața este rezistentă la murdărie, așa că sigur nu veți atinge cârpa prea des.

Caracteristici distinctive ale Chiuvetei inteligente Copenhaga

 • Număr de cuve: o cuvă
 • Tavă de scurgere: tavă de scurgere largă 
 • Dimensiunea dulapului: de la 45 cm 
 • Dimensiune: lățime: 780 mm, lungime: 500 mm, adâncime piscină: 180 mm 
 • Garanție: 35 de ani

Design inteligent

Găurile pre create pentru baterii și alte accesorii din chiuveta Copenhaga oferă un design extrem de flexibil. Această soluție vă permite să faceți modelați în cel mai potrivit fel chiuveta nevoilor dumneavoastră. Urmați instrucțiunile și aflați cum să le eliminați cu ușurință. Aflați mai multe despre beneficiile găurilor pre create. Modelul Copenhaga Smart este reversibil, deci poate fi integrat să fie cu tava de scurgere din dreapta, s-au din stânga. Pentru o instalare ușoară, primiți și un șablon la îndemână pentru decuparea unei foi de lucru. Câteva minute și gata!

Cumpărați într-un set

Accesoriile perfect asociate sporesc ușurința în utilizare. Oferta noastră include toate accesoriile necesare chiuvetelor de bucătărie. Inclusiv baterii de bucătărie atractive din crom sau granit, care se potrivesc cu culoarea chiuvetei. Există și alte accesorii care ușurează munca și fac zona de spălare mai frumoasă, de ex. dozatoare de detergenți și uscătoare de vase potrivite la culorile altor accesorii.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Sistem de prevenire a revărsării:clasic rotund
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Reversibil:Da
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:70-80 cm
Informaţii tehnice
 • Copenhaga_smart_ro
 • Copenhaga_smart_ro_flip
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale