Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Ibiza 620 Compact

4.83 / 5 (692 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-350,00 lei

499,00 lei 849,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuvetă compactă Granite Ibiza 620 - dimensiunea și funcționalitatea de care are nevoie o bucătărie mică

Suficient de mare pentru spălare convenabilă. Suficient de mic pentru blaturi de la 45 cm. Chiuveta Ibiza este o propunere pentru susținătorii modelelor moderne cu o singură cuvă cu drenaje simple. Este o alegere practică și estetică pentru bucătării mici sau ca o completare a mașinii de spălat vase.

Chiuvetă compactă Ibiza 620 - informații de bază 

Număr de cuve: O cuvă

Tava de scurgere: o tava scurta de scurgere 

Pentru blaturi: de la 45 cm 

Dimensiune: lățime: 620 lungime: 500

Adâncime cuvă: 180 

Garanție: 35 de ani

Dacă sunteți în căutarea unei chiuvete mici, cu un scurgător practic și un vas spațios, grupul de produse Compact este soluția pentru dvs.

 

Funcționalitatea de care aveți nevoie în fiecare zi

 Chiuveta Ibiza 620 Compact din granit vă oferă spațiul necesar spălării sub forma unei cuve relativ adâncă și, în același timp, datorită dimensiunilor sale compacte, economisește spațiul pe blat. Bateria plasat în suprafața scurgerii împiedică stropirea apei, zona de spălare este mai mare și este mai ușor să o mențineți curată.

 Tava de scurgere vă permite să îndepărtați comod vasele spălate, fără a fi necesară ștergerea imediată. Un lucru mic, un confort deosebit. Încercați acest model și vedeți că chiar și spălarea vaselor poate fi distractivă!

 

Minimalist în stil modern

 Îți plac produsele care au o formă economică, dar în același timp sunt moderne și estetice? Credem că îți va plăcea modelul Ibiza. Suprafața perfect netedă a scurgerii, castronul clasic dreptunghiular și disponibilitate în 5 culori (negru, grafit, gri, bej și alb) din care să alegeți. Această chiuvetă este alegerea perfectă pentru interioare minimaliste. Sistemul dreptunghiular anti revărsare este în prezent cel mai la modă care va face chiuveta să se încadreze și mai bine în tendințele actuale.

 

Curățați în cel mai scurt timp

 Nimănui nu-i place sa curete mult timp. Și cu chiuveta Ibiza, nimeni nu trebuie. Fabulos de ușor și de curățat rapid, va schimba faptul spălării pentru totdeauna.

 

Suprafața granitului este rezistentă la murdărie și ușor de curățat. O soluție specială și o cârpă sunt suficiente pentru ca chiuveta să își păstreze aspectul original: fără pierderi de culoare și fără decolorare. Cu Primagran obțineți o calitate care poate fi văzută.

 

Calitate de ani de zile

 Produsele disponibile în magazinul nostru sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și respectă standardele de calitate poloneze și europene. Când cumpărați o chiuvetă Ibiza, veți primi o garanție de 35 de ani.

 

Flexibilitate de proiectare

 Este gata designul bucătăriei de vis? Chiuveta reversibilă Ibiza se va potrivi în ea! Scurgătorul poate fi montat pe partea dreaptă sau stângă - în funcție de nevoile dumneavoastră. Găurile pentru instalarea accesoriilor sunt perforate. Această soluție vă va permite să adaptați cel mai bine chiuveta la nevoile dvs. Urmați instrucțiunile și aflați cum puteți găuri cu ușurință. Citiți mai multe despre beneficiile găurilor perforate.

 

În plus, primiți un șablon pentru tăierea unei găuri în blat, care vă va ajuta să asamblați chiuveta în mod eficient.

 

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:60-70 cm
Informaţii tehnice
  • MI 620 POPRAWNE
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale