Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Ibiza 780 Smart

4.87 / 5 (16942 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-450,00 lei

749,00 lei 1 199,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuvetă de granit Ibiza 780 Smart - minimalism și funcționalitate

Căutați o chiuvetă care să funcționeze în bucătăria dvs, să fie funcțională și să scoată în evidență stilul bucătăriei dvs? Optează pentru o combinație unică de design minimalist și funcționalitate. Chiuveta durabilă și elegantă Ibiza 780 Smart din granit este o soluție perfectă pentru dvs. Modelul este dedicat dulapurilor cu dimensiuni de la 45 cm.

Merită să alegeți chiuveta din granit Ibiza 780 Smart?

Vreți să aveți o chiuvetă funcțională, dar modernă în bucătărie? Aflați de ce merită să alegeți chiuveta noastră din granit Ibiza 780 Smart.

 • design minimalist care este vizibil cu ochiul liber datorită suprafeței netede a picurătorului
 • jantele subțiri și unghiurile ascuțite fac ca chiuveta din granit Ibiza 780 Smart să arate extrem de ușoară și modernă - minimalist la fiecare detaliu
 • orificiul pentru baterie de la nivelul scurgerii vă va permite să vă mențineți bucătăria perfect curată, fără a fi nevoie să ștergeți frecvent zona în jurul chiuvetei
 • preaplinul dreptunghiular inovator va spori designul și caracterul chiuvetei
 • 4 găuri frezate, permițându-vă să proiectați în mod flexibil accesorii, cum ar fi un dozator sau un buton pentru sifon

Dacă sunteți în căutarea unor produse de dimensiune universală care combină designul modern cu funcționalitatea maximă, mizați pe grupul de chiuvete Smart.

Calitate pentru cei mai pretențioși

Chiuveta din seria Ibiza este realizată din granit - un agregat de înaltă calitate și rășină dedicată. Datorită acestei amestec de materiale, produsul nostru nu se decolorează, este rezistent la temperaturi și zgârieturi. Când achiziționați chiuveta veți primi o garantie de 35 de ani, care vă va permite să vă bucurați de această chiuvetă o perioadă lungă.

Minimalism și stil

Chiuveta din granit Ibiza 780 Smart este realizată într-un stil modern, păstrând în același timp forma simplă. Picurătorul neted conferă produsului un stil și caracter minimalist, iar cuva adâncă a chiuvetei vă va permite să spălați vasele confortabil.

Chiuveta este disponibila in 5 culori universale - negru, grafit, gri, bej si alb.

O chiuvetă curată pentru ani buni

Cu efort minim și cu soluții speciale pe care le veți găsi în magazinul nostru, chiuveta dvs. Ibiza va rămâne cu siguranță curată și protejată mulți ani. Suprafața chiuvetei este rezistentă la murdărie, temperatură și decolorare, astfel încât chiuveta din granit va rămâne în stare impecabilă mult timp.

Caracteristici de bază pentru chiuveta Ibiza 780 Smart

 • Număr de cuve: cu o singură cuvă
 • Scurgere: Scurgere mare, dreptunghiular
 • Pentru dulapuri: de la 45 cm
 • Dimensiuni: 780 x 500 mm, adâncimea cuvei: 180 mm
 • Garanție: 35 ani

Design flexibil

Găurile frezate pentru baterii și accesorii sunt amplasate pe ambele părți în chiuveta Ibiza. Prin orificiile de pe ambele părți, puteți roti chiuveta în funcție de nevoile dvs. Pentru a instala cu ușurință accesoriile la chiuvetă, folosiți instrucțiunile, din care veți învăța cum să eliminați cu ușurință găurile. Puteți citi mai multe despre avantajele găurilor frezate aici.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Sistem de prevenire a revărsării:Dreptunghiular
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:50 cm
Informaţii tehnice
 • Ibiza780
Oferte speciale