Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Milano 620 Compact

4.87 / 5 (2586 descrieri)
Dimensiuni: 620 x 500 mm Dimensiunea dulapului: Dulap de la 40 de cm
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Kupujesz zlewozmywak bezpośrednio u producenta dlatego udzielamy Gwarancji Najniższej Ceny na nasze produkty.
-400,00 lei

599,00 lei 999,00 lei

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran 5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Vedeți mai multe beneficii ale produsului
Alte informații

Chiuvetă compactă Milan 620 - confort clasic la spălare

 Într-o bucătărie mică sau normală, fiecare centimetru pătrat de spațiu își merită greutatea în aur. De aceea am proiectat chiuveta cu un singură cuvă Milan 620 Compact cu scurgere, care combină funcționalitatea necesară și dimensiunile reduse, lăsându-vă mult spațiu pentru a vă pregăti mesele preferate.

  • Milan 620 Chiuvetă compactă - informații de bază 
  • Număr de cuve: O cuvă
  • Tava de scurgere: o tava scurta de scurgere 
  • Pentru blaturi: de la 40 cm
  • Dimensiune: lățime: 620 lungime: 500 
  • adâncime cuvă: 180 
  • Garanție: 35 de ani 
  • 4 găuri pre create, dintre care 2 se pot extinde dincolo de dulapul de bucătărie

Scurgător profilat - și aveți loc pentru orice!

Nu mai trebuie să așezați vasele spălate pe o cârpă sau să le ștergeți imediat. Datorită scurgătorului profilat din chiuveta compactă Milan 620, le puteți pune comod în timp ce sunt încă umede și apa curge în chiuvetă. Este o soluție pe care o aveți întotdeauna la îndemână - vă economisește energia, făcând spălarea de zi cu zi mult mai confortabilă. Robinetul este încorporat într-un plan acoperit cu margini subțiri pentru a menține zona de spălare cât mai curată și igienică posibil - apa nu se scurge din chiuvetă. 

Calitate consecventă de mulți ani 

Combinația dintre granit și rășină de înaltă calitate asigură durabilitatea chiuvetei timp de minimum 35 de ani - și aveți o garanție pentru aceasta! Alegând Primagran, alegeți un producător polonez. Tehnologia noastră unică de fabricație garantează o structură moleculară dură și strânsă a chiuvetei.

Efect? 

Chiuveta este rezistentă la zgârieturi, decolorări, impacturi și la temperaturi ridicate. Bucurați-vă de funcționalitatea și aspectul său de ani de zile!

Un clasic atemporal pentru fiecare bucătărie Un clasic nu se demodează niciodată - la fel ca modelul de la Milano. Jantele netede, canelurile delicate pe scurgere și o cuvă dreptunghiulară elegantă, combinații care vor avea succes în orice bucătărie. Aspectul universal al chiuvetei, disponibil în 5 culori, va completa designul interior - plăcând atât ochilor membrilor gospodăriei, cât și ai oaspeților.

Calitate, preț atractiv sau design elegant? 

Cu Milan 620 din seria Copact, nu trebuie să alegeți. Perfect curat fără efort Câteva spray-uri, o cârpă și un minut - de acum înainte, veți avea nevoie atât de mult pentru a curăța chiuveta. Uitați de petele încăpățânate sau de pierderea culorii. Cu o pregătire specială pentru suprafețele de granit, curățarea chiuvetei va fi rapidă și convenabilă. 

În plus, suprafața chiuvetei este rezistentă la murdărie, deci nu trebuie să o spălați prea des.

Un ansamblu pe care toată lumea îl poate gestiona Chiuveta este reversibilă, ceea ce vă oferă flexibilitate în instalare. Puteți așeza scurgătorul în dreapta sau în stânga în funcție de designul bucătăriei - acesta se va adapta complet nevoilor dumneavoastră.

Obțineți chiuveta cu un șablon practic pentru tăierea unei găuri în blat.

Găurile pentru instalarea accesoriilor sunt perforate. Această soluție vă va permite să adaptați cel mai bine chiuveta la nevoile dvs. 

Urmați instrucțiunile și aflați cum puteți găuri cu ușurință. 

Citiți mai multe despre beneficiile găurilor perforate și bucurați-vă de o zonă de spălare concepută pentru a vă satisface nevoile.

Informaţii tehnice
Dimensiuni:620 x 500 mm
Dimensiunea dulapului:Dulap de la 40 de cm
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Garanţie:35 de ani
Returnarea produsului:30 de zile
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Nr gaură baterie:2
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:50-60 cm
Informaţii tehnice
  • mc4_aktualizacja
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Produse Recomandate
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs