Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Milano 620 Compact

4.87 / 5 (2582 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-350,00 lei

499,00 lei 849,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuvetă compactă Milan 620 - confort clasic la spălare

 Într-o bucătărie mică sau normală, fiecare centimetru pătrat de spațiu își merită greutatea în aur. De aceea am proiectat chiuveta cu un singură cuvă Milan 620 Compact cu scurgere, care combină funcționalitatea necesară și dimensiunile reduse, lăsându-vă mult spațiu pentru a vă pregăti mesele preferate.

 

Milan 620 Chiuvetă compactă - informații de bază 

Număr de cuve: O cuvă

Tava de scurgere: o tava scurta de scurgere 

Pentru blaturi: de la 45 cm

Dimensiune: lățime: 620 lungime: 500 

adâncime cuvă: 180 

Garanție: 35 de ani 

 

Scurgător profilat - și aveți loc pentru orice!

Nu mai trebuie să așezați vasele spălate pe o cârpă sau să le ștergeți imediat. Datorită scurgătorului profilat din chiuveta compactă Milan 620, le puteți pune comod în timp ce sunt încă umede și apa curge în chiuvetă. Este o soluție pe care o aveți întotdeauna la îndemână - vă economisește energia, făcând spălarea de zi cu zi mult mai confortabilă. Robinetul este încorporat într-un plan acoperit cu margini subțiri pentru a menține zona de spălare cât mai curată și igienică posibil - apa nu se scurge din chiuvetă. 

Calitate consecventă de mulți ani 

Combinația dintre granit și rășină de înaltă calitate asigură durabilitatea chiuvetei timp de minimum 35 de ani - și aveți o garanție pentru aceasta! Alegând Primagran, alegeți un producător polonez. Tehnologia noastră unică de fabricație garantează o structură moleculară dură și strânsă a chiuvetei.

Efect? 

Chiuveta este rezistentă la zgârieturi, decolorări, impacturi și la temperaturi ridicate. Bucurați-vă de funcționalitatea și aspectul său de ani de zile!

Un clasic atemporal pentru fiecare bucătărie Un clasic nu se demodează niciodată - la fel ca modelul de la Milano. Jantele netede, canelurile delicate pe scurgere și o cuvă dreptunghiulară elegantă, combinații care vor avea succes în orice bucătărie. Aspectul universal al chiuvetei, disponibil în 5 culori, va completa designul interior - plăcând atât ochilor membrilor gospodăriei, cât și ai oaspeților.

Calitate, preț atractiv sau design elegant? 

Cu Milan 620 din seria Copact, nu trebuie să alegeți. Perfect curat fără efort Câteva spray-uri, o cârpă și un minut - de acum înainte, veți avea nevoie atât de mult pentru a curăța chiuveta. Uitați de petele încăpățânate sau de pierderea culorii. Cu o pregătire specială pentru suprafețele de granit, curățarea chiuvetei va fi rapidă și convenabilă. 

În plus, suprafața chiuvetei este rezistentă la murdărie, deci nu trebuie să o spălați prea des.

Un ansamblu pe care toată lumea îl poate gestiona Chiuveta este reversibilă, ceea ce vă oferă flexibilitate în instalare. Puteți așeza scurgătorul în dreapta sau în stânga în funcție de designul bucătăriei - acesta se va adapta complet nevoilor dumneavoastră.

Obțineți chiuveta cu un șablon practic pentru tăierea unei găuri în blat.

Găurile pentru instalarea accesoriilor sunt perforate. Această soluție vă va permite să adaptați cel mai bine chiuveta la nevoile dvs. 

Urmați instrucțiunile și aflați cum puteți găuri cu ușurință. 

Citiți mai multe despre beneficiile găurilor perforate și bucurați-vă de o zonă de spălare concepută pentru a vă satisface nevoile.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:50-60 cm
Informaţii tehnice
  • MC 620 POPRAWNY
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale