Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Milano 780 Smart

4.91 / 5 (5203 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-450,00 lei

749,00 lei 1 199,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuveta de granit Milan 780 Smart - caracter si funcționalitate

Vrei să alegi funcționalitatea, caracterul și confortul? Alegeți un model de chiuvetă din granit de model milan. O cuvă adâncă și picurător de scurgere profilată fac spălarea mai ușoară, iar picurătorul face ca apa să curgă rapid, lăsând vasele uscate în câteva minute. Modelul Milan 780 Smart este creat pentru dulapuri de dimensiuni mai mari de 45 cm.

De ce ar trebui să alegeți chiuveta din granit Milan 780 Smart?

Căutați o chiuvetă funcțională cu un picurător practic pentru a da mai mult caracter bucătăriei tale? Vei vedea că chiuveta Milan este făcută pentru tine.

 • design modern care se potrivește cu orice bucătărie, iar șanțurile de pe picurător adaugă o notă unică
 • jantele subțiri fac ca chiuveta din granit Milan 780 Smart să pară mai ușoară, ceea ce o face să arate perfect în orice interior
 • deschiderea bateriei de la nivelul plăcii de scurgere vă va permite să aveți o chiuvetă curată fără ștergerea inutilă și frecventă la zona bateriei
 • preaplinul clasic rotund face mai sigură utilizarea chiuvetei
 • 4 găuri frezate, permițându-vă să proiectați în mod flexibil accesorii, cum ar fi un dozator sau un buton pentru sifonul automat

Dacă sunteți în căutarea unor produse compacte care combină designul modern cu funcționalitatea maximă, contați pe grupul de chiuvete Smart.

Calitate care corespunde așteptărilor dumneavoastră

Chiuveta din seria Milan este realizată din agregat de granit de înaltă calitate și rășină dedicată. Datorită acestui amestec produsul nostru nu se decolorează, este rezistent la zgârieturi și tolerează bine schimbările de temperatură. Prin achiziționarea produsului primiți o garanție de 35 de ani, ceea ce confirmă calitatea pe care oferim clienților noștri. Chiuveta este disponibilă in 5 culori universale - negru, grafit, gri, bej și alb.

Curățați în câteva momente timp de mulți ani

Soluția ideală pentru menținerea curățeniei este alegerea formulei noastre speciale.

Veți economisi timp și veți elimină nevoia de a șterge frecvent chiuveta. Suprafața chiuvetelor noastre Primagran sunt rezistente la murdărie, ceea ce are și un efect pozitiv asupra utilizării chiuvetelor.

Caracteristici de bază pentru chiuveta Milan 780 Smart

 • Număr de cuve: cu o singură cuvă
 • Scurgere: Scurgere mare profilată
 • Pentru dulapuri: de la 45 cm
 • Dimensiuni: 780 x 500 mm, adâncimea cuvei: 180 mm
 • Garanție: 35 ani

Design flexibil

Chiuveta Milan a fost deja prevăzută cu găuri frezate, ceea ce permite o mare flexibilitate a designului. Această soluție vă permite să ajustați chiuveta la nevoile dvs. în cel mai bun mod posibil. picurătorul poate fi instalat fie pe partea dreaptă, fie pe partea stângă. Folosind instrucțiunile furnizate, veți afla cât de ușor este să eliminați acește găuri și să instalați accesorii.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Sistem de prevenire a revărsării:clasic rotund
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:50 cm
Informaţii tehnice
 • mediolan780
Oferte speciale