Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Philadelphia

4.96 / 5 (2216 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-450,00 lei

749,00 lei 1 199,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuveta Philadelphia - o soluție practică și elegantă pentru bucătăria dvs.

O singură cuvă, cu capacitate mare, picurare estetică și practică, vă puteți aștepta la ceva mai mult de la o chiuvetă? Dar de la Philadelphia? - Sigur! Vedeți de ce acest model ar trebui să fie montată în bucătăria dvs.

  • Cuvă unică
  • Cu tavă de picurare
  • Pentru dulapuri peste 45 cm
  • Dimensiuni: 700x500 mm
  • 35 ani garanție
  • 5 culori selectabile

Cu chiuveta Philadelphia, spălatul vaselor este jocul de copil

Spălarea vaselor confortabilă într-o bucătărie mai mică nu a fost niciodată mai ușoară. Cu chiuveta Philadelphia, veți obține confort, care se reflectă în capacitatea mare a chiuvetei - și un dulap de 45 cm este suficient pentru aceasta. Adâncimea de 190 mm face o mare diferență: astfel, toate vasele după un prânz vor putea fi așezate într-o cuvă XL, în timp ce puteți așeza cu ușurință farfurii curate pe tava de scurgere. Un moment și gata!

Aspect neschimbat timp de mai mulți ani

Calitatea nu este întotdeauna vizibilă la prima vedere. De aceea, puteți urmări chiuveta noastră timp de până la 35 de ani - beneficiați de toate perioadele de garanție dacă alegeți modelul Philadelphia.

Rezistent la căldură, la impact, la zgârieturi, la murdărie și la decolorare, va fi utilizat în mod fiabil timp de decenii. Durabilitatea sa este meritul unei tehnologii unice de fabricație care folosește două componente: agregat de granit și rășină. Veți aprecia această chiuvetă în bucătăria dvs. din prima zi.

Design special pentru efecte speciale

Designul chiuvetei de granit amintește de vară, iar forma tavei de picurare este o reflectare a valului neted al oceanului, care conferă apei picurătoare un efect de „flow”.

Este frumos compatibil cu util? Philadelphia este dovada că da! Alegeți dintre 5 culori disponibile și bucurați-vă de versiunea care vă evocă cel mai bine bucătăria pentru a evoca vara.

Comandați într-un singur pachet robinetul ideal, un dozator asortat și alte accesorii funcționale care completează designul excepțional al chiuvetei și vă fac să vă simțiți confortabil folosind chiuveta.

Îngrijire zilnică ușoară

Datorită suprafeței rezistente la murdărie, menținerea chiuvetei într-o stare excelentă este doar o chestiune de minute. O puteți curăța cu ușurință cu un preparat special și o cârpă moale, păstrând culoarea originală neschimbată. Fără pete estompate și decolorare.

Protecția suplimentară este asigurată de formula antifungică, care minimizează riscul de mucegai. De asemenea, puteți îmbogăți modelul cu o opțiune antibacteriană, adică protecție împotriva efectelor dăunătoare ale microorganismelor.

Proiectat pentru bucătăria dumneavoastră

Modelul Philadelphia este rotativ, astfel încât să puteți plasa tava de picurare atât pe stânga cât și pe dreapta. Cum să facă acest lucru? Mai jos veți găsi o înregistrare descriptivă în care vă explicăm totul.

Cu chiuveta, veți obține, de asemenea, un șablon într-un pachet pentru a tăia deschiderea din blatul de bucătărie pentru a facilita instalarea.

Vreți să vedeți mai multe modele? Verificați toate chiuvetele disponibile din granit

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:190mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:60-70 cm
Informaţii tehnice
  • phil_rys_tech
  • z_phil_flip
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale