Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator San Francisco 780 Smart cu un bol mare cuva XL

4.96 / 5 (4886 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-450,00 lei

749,00 lei 1 199,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran 5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Alte informații

Chiuveta San Francisco 780 Smart cu un bol mare cuva XL - design simplu, compartiment mare

Chiuveta cu cel mai mare castron pentru dulapuri de la 50 cm. Alegeți San Francisco 780 Smart cu un bol mare cuva XL dacă aveți o bucătărie mică, vă place să gătiți și folosiți adesea chiuveta nu numai pentru spălare, ci și pentru gătit și pregătirea meselor.

Design simplu și minimalist, conceput special pentru dvs

Designul minimalist cu o placă de scurgere simplă și forma rectangulară a chiuvetei se potrivesc perfect în interioarele moderne și clasice. Marginile largi de pe placa de scurgere și marginile subțiri ale vasului creează un design general armonios.

Informații de bază despre San Francisco 780 Smart cu un bol mare cuva XL

  • cel mai mare compartment disponibil pe piață pentru dulapuri de la 50 cm
  • minimalist si simplu, se incadreaza in majoritatea bucatariilor moderne
  • armonie perfectă a designului, datorită marginilor largi de pe placa de scurgere și marginilor subțiri ale vasului
  • camera mare de 400 x 450 cm și adâncimea de 180 mm deține până la 30 de litri de apă, precum și accesorii mai mari
  • revărsarea dreptunghiulară ascunsă va spori designul și caracterul chiuvetei
  • 4 găuri pre-perforate vă permit să proiectați în mod flexibil accesorii, cum ar fi un dozator sau un buton de capcană de apă

Suficient de durabil pentru a rezista rigorilor vieții de zi cu zi - rezistent la aventurile din bucătărie 

Am realizat chiuveta San Francisco 780 Smart cu un bol mare cuva XL dintr-un amestec german de înaltă calitate de agregate de granit și rășină dedicată.  Cele mai bune componente și procesul de fabricație de înaltă calitate asigură că produsul nostru nu se va decolora, este rezistent la zgârieturi și rezista bine la schimbările de temperatură - doar dur pentru aventurile din bucătărie! Chiuvetele noastre vin cu o garanție de 35 de ani - cea mai lungă de pe piață. 

Asigurați siguranța și igiena în bucătărie 

Chiuvetele pe care le oferim se caracterizează prin proprietăți anti-fungice și anti-bacteriene. Formula antibacteriană se bazează pe tehnologia ionilor de argint activi. Nanoparticulele de argint inhibă creșterea bacteriilor; aceste particule au o activitate biologică ridicată care împiedică înmulțirea microorganismelor. Formula antibacteriană este opțională și poate fi achiziționată cu orice chiuvetă. 

Flexibilitate în design

Chiuveta San Francisco 780 Smart cu un bol mare cuva XL are 4 găuri frezate dedesubt pentru amenajarea convenabilă și gratuită a accesoriilor suplimentare (de exemplu, dozator sau buton de sifon) atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Urmați instrucțiunile și de a găsi cum puteți crea cu ușurință găuri în funcție de nevoile dumneavoastra.  Citiți mai multe despre avantajele găurilor pre-perforate. 

Alege-ți stilul chiuvetei

Suntem singurul producător de pe piață care oferă o gamă largă de sifoane, astfel încât să puteți alege stilul pentru chiuveta dumneavoastra. 

Alege un robinet mixer de bucătărie care să se potrivească stilului și schemei tale de culori 

Colorăm mixerele noastre cu chiuvetele noastre de granit, astfel încât acestea să se îmbine perfect într-un ton consistent.  

Cum să ai grijă de chiuveta ta 

Pentru a vă menține chiuveta în căutarea la fel de bună ca nouă, ar trebui să aplicați în mod regulat produse de îngrijire Primagran. Puteți selecta aceste produse în configuratorul chiuvetei sau în zona de îngrijire a chiuvetei. 

Instalare simplă - spațiu maxim

Datorită designului atent, chiuvetele noastre se încadrează perfect în dimensiunile dulapului de 50 cm. Capcana de sifon care economisește spațiu înseamnă că puteți plasa în mod convenabil un coș de deșeuri sub chiuvetă. Pentru o instalare ușoară, primiți un șablon practic pentru tăierea unei găuri în blat și instrucțiuni precise.

 

Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180 mm
Greutate:13kg
Sifon: 3 1/2"
Sistem de prevenire a revărsării:Négyszögletes
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:78 cm
Informaţii tehnice
  • SanFrancisco780SmartCargo
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 24 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs
Oferte speciale