Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Sao Paulo

4.93 / 5 (666 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-400,00 lei

449,00 lei 849,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuvetă din granit Sao Paulo - cea mai mare chiuvetă mică de pe piață

Nevoile sunt mari, dar spațiul este redus? Astăzi nu mai este o problemă. Chiuveta de granit Sao Paulo este concepută pentru bucătăriile care necesită soluții deosebit de sofisticate. Cuva XL spațioasă unică și picuratorul elegant vă vor uimi nu numai prin funcționalitatea-, ci și prin aspectul lor.

  • Cuvă unică
  • Cu picurare
  • Pentru dulapuri peste 45 cm
  • Dimensiuni: 600x500 mm
  • 35 ani garanție
  • 5 culori selectabile

Soluții practice pentru o utilizare confortabilă

În ciuda aparențelor, nu aveți nevoie de un spațiu mare pentru a spăla vase confortabil. Modelul compact Sao Paulo se potrivește deja într-un dulap de 45 cm, iar cuva XL de 190 mm adâncime vă oferă suficient spațiu pentru o chiuvetă confortabilă. Combinat cu picurătorul ¾, care este suficient de mare pentru a pune deoparte plăcile curate, este o soluție practică pentru a satisface toate nevoile bucătăriilor mai mici.

Cu Sao Paulo veți ajunge să vă placă să spălați vasele.

Calitatea care nu face compromisuri

Rezistent la căldură sau rezistent la zgârieturi? Culoare durabilă sau ușor de curățat? Frumos sau durabil? Nu avem nevoie să alegeți. Chiuveta Sao Paulo a fost fabricată dintr-un amestec de agregat rezistent de granit și rășină, care combinate cu tehnologia de fabricație unică au creat un produs de o calitate excepțională. Oferim o garanție nu mai puțin de 35 de ani.

Chiuveta este solidă și suprafața sa este rezistentă la decolorare sau orice altceva, de ex. împotriva deteriorării cauzate de temperatură. Sao Paulo este un suport de încredere pentru obligațiile gospodăriei de zi cu zi - oferă tot ce se poate aștepta de la o chiuvetă de bucătărie.

Model inspirat de valuri

Designul minimalist al chiuvetei este rupt de un model delicat, inspirat de valuri, pe tava de scurgere. Designul este restrâns într-un stil care este în concordanță cu schema de culori - sunt disponibile 5 culori dintre care puteți alege cea ideală pentru bucătăria dvs. Alb titan sau negru profund? Alegeți stilul care se potrivește interiorului dvs..

De asemenea, puteți alege o combinație uniformă de chiuvetă + robinet și să o completați cu accesorii practice. Un dozator funcțional vă poate ajuta să vă mențineți chiuveta ordonată, iar agentul de impregnare oferă o protecție suplimentară.

Curățenie perfectă chiar și într-un minut

Un preparat special pentru suprafețele de granit, câteva mișcări cu o cârpă și gata! Acest lucru este suficient pentru a menține chiuveta curată, păstrând în același timp culoarea sa vibrantă. Uitați de curățarea plictisitoare - datorită capacului antifungic și suprafeței rezistente la murdărie, curățarea va fi fabulos de ușoară, iar chiuveta va arăta ca nouă!

Pentru a menține curățenia igienică, îmbogățiți modelul selectat cu o opțiune antibacteriană, adică o formulă specială care limitează dezvoltarea microorganismelor dăunătoare.

Instrucțiuni de instalare pas cu pas

DIY-ul nu a fost niciodată punctul dvs. forte? Nu trebuie să fie deloc așa! Mai jos este un tutorial care vă va ghida pas cu pas prin procesul de instalare.

Modelul Sao Paulo poate fi rotit, astfel încât să puteți așeza tava de picurare atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a cuvei. Pentru a facilita instalarea, obțineți și un șablon pentru decuparea deschiderii din blatul de bucătărie care să se potrivească la fiecare centimetru. S-ar putea oare și mai simplu?

Nu sunteți sigur dacă modelul Sao Paulo este potrivit pentru dvs.? Vedeți alte modele de chiuvete din granit și alegeți-o pe cea care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră!

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:190mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:50-60 cm
Informaţii tehnice
  • sao-rys-tech
  • z_sao_flip
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale