Primagran

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Sydney 620 Compact

4.95 / 5 (17383 descrieri)
Dimensiuni: 602 x 500 mm Dimensiunea dulapului: 40, 45, 50, 60 cm și mai mult
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Kupujesz zlewozmywak bezpośrednio u producenta dlatego udzielamy Gwarancji Najniższej Ceny na nasze produkty.
-500,00 lei

699,00 lei 1 199,00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 100.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 50.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 50.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 100.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 100.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 100.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 100.00 lei

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran 5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Vedeți mai multe beneficii ale produsului
Alte informații

Chiuvetă compactă din granit Sydney 620 Compact - funcționalitate și confort - cel mai larg vas pentru un dulap de 40 cm

Pentru chicinetele moderne și bucătăriile mici, designerii noștri recomandă modelul Sydney 620 Compact. Acest model oferă cea mai largă cameră de pe piață, cu o dimensiune de 340 x 400 mm și o adâncime de 180 mm, ceea ce este ideal pentru bucătărie. Aspectul de designer al scurgerii situate în partea stângă a vasului va adăuga caracter bucătăriei dvs. în timp ce va face ca uscarea vaselor să fie și mai convenabilă. Chiuveta Sydney 620 Compact are până la 5 orificii pre frezate sub formă de găuri, ceea ce vă oferă o comoditate și o flexibilitate totală de design, instalând robinetul mixer, dozatorul sau butonul de sifon după cum doriți, oferindu-vă o libertate totală de utilizare. Chiuveta Sydney 620 Compact se potrivește în dulapuri de la 40 cm.

Informații de bază despre Sydney 620 Compact

  • cea mai largă cameră pentru un dulap de 40 cm, cu dimensiuni de 340 x 400 mm și o adâncime de 180 mm, pentru confort și funcționalitate completă
  • flexibilitate în design cu până la 5 orificii pre frezate sub formă de găuri, ceea ce vă permite să instalați un robinet mixer și accesorii care să se potrivească nevoilor dvs.
  • un scurgător de design cu caneluri delicate pentru o uscare mai ușoară a vaselor
  • un design modern, potrivit pentru orice decor de bucătărie
  • revărsarea dreptunghiulară ascunsă subliniază designul și caracterul chiuvetei
  • chiuvetă ireversibilă - disponibilă doar cu scurgere pe partea stângă

Design simplu și modern, conceput special pentru dumneavoastră

Datorită designului inovator și nesimetric, am mutat jgheabul de instalare în partea din spate a chiuvetei, ceea ce ne-a permis să lărgim cuva chiuvetei și să conferim părții frontale a chiuvetei un design ușor și discret. Sydney 620 Compact se distinge prin funcționalitate și confort.

Instalare simplă - spațiu maxim

Datorită designului atent, chiuvetele noastre se potrivesc perfect în dimensiunile dulapului de la 40 cm în sus. Zona de sub drenajul chiuvetei nu este "ocupată" de chiuvetă astfel incat poate fi instalată acolo o  masina de spalat vase, un dulap sau un sertar. Capcana de economisire a spațiului face convenabilă plasarea unui coș de gunoi sub chiuvetă. Pentru o instalare ușoară, primiți un șablon practic pentru tăierea unei găuri în blat și instrucțiuni precise.

Flexibilitate în design

Chiuveta Sydney 620 Compact are până la 4 orificii pre frezate pe interior pentru aranjarea comodă și liberă a accesoriilor suplimentare (de exemplu, dozator sau buton de sifon) atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Puteți gestiona dispunerea robinetelor și a accesoriilor după cum vă simțiți confortabil. Puteți amplasa accesoriile în extrema dreaptă sau stângă a vasului, dar există și mai multe posibilități! Orificiile sunt apropiate și totul este la îndemână. Citiți mai multe despre avantajele găurilor pre-perforate.

Fotografiile produsului prezintă instalarea propusă împreună cu sifoanele Primagran. Revărsarea și strecurătoarea prezentate în grafică nu fac parte din chiuvetă și sunt vândute separat.

Suficient de durabil pentru a face față vieții de zi cu zi - rezistent la aventuri în bucătărie

Chiuveta Sydney 620 Compact a fost fabricată dintr-un amestec german de înaltă calitate de agregate de granit și rășină dedicată. Cele mai bune componente și procesul de producție de înaltă calitate fac ca produsul nostru să fie rezistent la decolorări, zgârieturi și schimbări de temperatură - pur și simplu rezistent la  aventurile din bucătărie! Chiuvetele noastre vin cu o garanție de 35 de ani - cea mai lungă garanție de pe piață.

Asigurați siguranța și igiena în bucătărie

Chiuvetele pe care le oferim se caracterizează prin proprietăți anti-fungice și anti-bacteriene. Formula antibacteriană se bazează pe tehnologia ionilor de argint activi. Nanoparticulele de argint inhibă creșterea bacteriilor; aceste particule au o activitate biologică ridicată care împiedică multiplizarea microorganismelor. Formula antibacteriană este opțională și poate fi achiziționată cu orice chiuvetă.

Alege-ți stilul chiuvetei

Suntem singurul producător de pe piață care oferă o gamă largă de sifoane, astfel încât să puteți alege stilul pentru chiuveta dvs.

 

Informaţii tehnice
Dimensiuni:602 x 500 mm
Dimensiunea dulapului:40, 45, 50, 60 cm și mai mult
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Garanţie:35 de ani
Returnarea produsului:30 de zile
Sistem de prevenire a revărsării:Dreptunghiular
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:62 cm
Informaţii tehnice
  • sydney
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Produse Recomandate
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs
Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)