Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Valencia

4.89 / 5 (1667 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-450,00 lei

749,00 lei 1 199,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuvetă monocomandă cu tava de scurgere - model de ultimă generație de designer, atrăgător și un instrument practic în orice bucătărie. Acest model este special datorită adâncimii cuvei, care este de 18 cm. Este funcțional și are o formă specială, deoarece unul dintre pereții cuvei este rotunjit. De asemenea, are o tavă mare pentru picurare.

Chiuveta Valencia este disponibilă în cele mai la modă cinci culori pentru a se potrivi tuturor stilurilor de amenajare. Chiuveta este disponibilă în alb, bej, gri, gri grafit și negru.

Dimensiunile chiuvetei Valencia permit utilizarea sa confortabilă, în special în bucătăriile unde gătitul și spălarea vaselor sunt obișnuite. Cuva adâncă este potrivită pentru spălarea vaselor mai mari, iar ingredientele necesare gătitului pot fi ușor preparate. Tava de scurgere mare oferă o utilizare convenabilă la uscarea vaselor. Cel mai important, această chiuvetă cu o cuvă mare poate fi încorporată într-o bucătărie mică. Se potrivește, de asemenea, cu un dulap de 45 cm lățime, astfel încât Valencia poate fi o alegere ideală pentru chicinetele în care contează fiecare centimetru.

Dacă clienții noștri apreciază în mod special igiena și curățenia, vă recomandăm versiunea acoperită cu un strat antibacterian. Reduce creșterea bacteriilor și a ciupercilor, menținând chiuveta și împrejurimile sale chiar mai curate. Chiuvetele Primagran nu necesită întreținere specială. Este suficient să le ștergeți suprafața cu o cârpă uscată, să aplicați soluția de îngrijire zilnică, iar chiuveta va fi un decor al bucătăriei pentru mulți ani de acum încolo.

Materiile prime de înaltă calitate înseamnă că chiuveta Valencia oferă atât frumusețe, cât și practicitate. Prețul disponibil include durabilitate, rezistență la temperaturi ridicate, decolorare și șoc, rezistență la zgârieturi.

Chiuvetele Primagran îndeplinesc standardele de calitate poloneze și europene. Oferim produse de cea mai înaltă calitate clienților noștri, pentru care ne asigurăm o garanție de 35 de ani.

În plus, în magazinul nostru oferim baterii potrivite pentru diferite modele de chiuvetă în versiuni crom sau granit, precum și dozatoare de detergent de spălat vase, care sunt disponibile și în culorile menționate anterior. Descrierea instalării și șabloanele pentru decuparea blatului de bucătărie sunt incluse în ambalajul chiuvetei.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180 mm
Greutate:13kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:70-80 cm
Informaţii tehnice
  • 5rysunek techniczny valencia
  • z_valenc_flip
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale