Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva fara picurator Oslo

4.98 / 5 (9962 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-450,00 lei

549,00 lei 999,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Cu o formă simplă, minimalistă și de dimensiuni reduse, chiuveta Oslo are un potențial mare pentru mobilierul de bucătărie. Acest model funcționează excelent în interioare mici și chicinete. Nu necesită mult spațiu, este foarte compact și elegant. Chiuveta mare Oslo îndeplinește dorințele și cererile chiar și ale celor mai pretențioși Clienți, deoarece lipsa unei tăvițe de scurgere economisește mult spațiu de pe blatul din bucătărie, deci nu creează aspectul unei mizerie.

Chiuveta Oslo a fost proiectată având în vedere caracterul practic, făcându-l o potrivire perfectă pentru bucătăriile în stil minimalist. Oslo este un model dreptunghiular unic, marginile inferioare ale cuvei sunt ușor rotunjite, iar chiuveta are o margine dublă pentru decor. Nu puteți rămâne indiferent la aceste mici idei geniale de design. În plus, puteți alege chiuveta Oslo în cinci culori: alb, bej, gri grafit, gri, negru. Aceasta oferă opțiuni excelente pentru mobilarea bucătăriei. Dacă îți plac soluțiile neobișnuite, alege o culoare de contrast pentru blatul dvs. de bucătărie. De asemenea, puteți completa întregul set cu robinetul sau distribuitorul mașinii de spălat vase din magazinul nostru.

Chiuveta din granit Oslo se caracterizează printr-un design frumos și practic, dar și reținere și durabilitate, precum și un preț fantastic. Calitatea înaltă este confirmată de o garanție de 35 de ani, precum și de standardele de calitate poloneze și europene. Calitatea excelentă este confirmată și de numeroasele opinii pozitive ale clienților noștri.

Calitatea excelentă a chiuvetelor din granit a fost confirmată de o garanție de 35 de ani și de inspecții de calitate poloneze și maghiare.

Întregul set poate fi suplimentat și cu un robinet cumpărat în magazinul nostru, precum și cu un dozator de lichide de spălat vase. Dacă este important pentru dvs. un grad și mai mare de protecție igienică, alegeți suprafața suplimentară antibacteriană. Un amestec special de argint care previne creșterea rapidă a agenților patogeni.

Găurile sunt ușurate pentru montarea știfturilor și a altor accesorii. Urmați instrucțiunile și aflați cum să le eliberați cu ușurință.

Atenție. Din cauza dimensiunilor chiuvetei, nu recomandăm pentru această chiuvetă robinetele de bucătărie din seriile Primagran® 9800, Primagran® 9100 și Primagran® 9000.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:170mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:50-60 cm
Informaţii tehnice
  • oslo-rys-tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale