Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva fara picurator Riga

4.84 / 5 (2376 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-350,00 lei

399,00 lei 749,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Alte informații

Chiuveta noastră Riga este un model cu o singură cuvă, fără tavă de scurgere. Cel mai important avantaj al său constă în dimensiunea redusă, ceea ce o face să se potrivească în aproape orice bucătărie. Cu această chiuvetă este mai ușor să spălați vasele și să pregătiți mâncarea. Ocupă un spațiu de doar 50 cm din blatul de bucătărie. Poate fi un plus ideal pentru o mașină de spălat vase, dar nimic nu vă împiedică să o folosiți drept chiuvetă principală.

Această chiuvetă simplă fără tavă de scurgere nu este doar chintesența designului minimalist, ci și o ustensilă de bucătărie practică. Design stilat, elegant și minimalist - chiuveta din granit Riga este exact așa. Forma dreptunghiulară, lipsa decorațiunilor inutile și dimensiunile reduse fac chiuveta să arate perfect în bucătăriile mici în stil modern și în chicinetele minimaliste. Chiuveta Riga cu o singură cuvă este soluția perfectă pentru cei cărora le plac formele simple. Un amestec excelent al stilului modern, minimalist și practic.

Chiuveta Riga cu o singură cuvă este disponibilă în cinci culori diferite pentru a se potrivi oricărui interior. Disponibilă pe alb, bej, gri, gri grafit și negru. Rezistentă la decolorare, la zgârieturi și cu o toleranță ridicată la schimbările de temperatură. Calitatea înaltă a chiuvetei de granit Riga este asigurată de o garanție de 35 de ani, precum și de respectarea standardelor europene.

Fabricată din materiale de cea mai înaltă calitate. Datorită utilizării mineralelor măcinate de înaltă calitate și a rășinii sintetice speciale, chiuveta Riga este un echipament de bucătărie durabil și rezistent. De asemenea, este posibil să achiziționați un model al cărui material a fost îmbogățit cu o formulă specială antibacteriană. Acest ingredient limitează dezvoltarea micro-agenților patogeni nocivi.

În magazinul nostru, puteți cumpăra o baterie cromată sau una din granit într-o culoare care să se potrivească culorii chiuvetei.

Alte accesorii sunt, de asemenea, disponibile în magazinul nostru pentru a face lucrarea mai ușoară și pentru a face chiuveta și împrejurimile sale și mai estetice - cum ar fi dozatorul pentru detergentul de vase. În magazinul nostru puteți cumpăra și produse de îngrijire special dezvoltate pentru chiuvete de granit, datorită cărora chiuveta Riga va arăta ca nouă pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:40-50 cm
Informaţii tehnice
  • ryg_rys_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale