Primagran

Chiuveta bucatarie granit cu 1.5 bol mare cu picurator Copenhaga 780 Smart Duo

4.97 / 5 (439 descrieri)
Dimensiuni: 780 x 500 mm Dimensiunea dulapului: 60, 80, 100 cm și mai mult
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Kupujesz zlewozmywak bezpośrednio u producenta dlatego udzielamy Gwarancji Najniższej Ceny na nasze produkty.
-700,00 lei

999,00 lei 1 699,00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 50.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 50.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran 5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Vedeți mai multe beneficii ale produsului
Alte informații

Chiuveta Copenhaga 780 Smart Duo - funcționalitate dublă în design modern

Chiuveta de granit Copenhaga 780 Smart Duo este un model elegant cu un vas și jumătate, care se caracterizează prin confortul a două vase. Construcția chiuvetei combină perfect designul modern și funcționalitatea dublă. Chiuveta poate fi instalată în dulapuri de la 60 cm în sus.

Informații de bază despre modelul Copenhaga 780 Smart Duo

  • aspect modern, cu margini subțiri atât în jurul cuvei, cât și pe placa de scurgere
  • două compartimente, un compartiment principal de 334 x 420 mm și unul mai mic, sunt ideale pentru provocările culinare
  • canelurile fine din scurgător, scurg rapid apa, lăsând vasele uscate
  • orificiul pentru robinet din scurgător vă permite să vă păstrați bucătăria perfect curată, fără a fi nevoie să ștergeți frecvent zona din jurul chiuvetei
  • revărsare dreptunghiulară ascunsă pentru a spori designul și caracterul chiuvetei
  • cele 4 găuri sub formă vă permit să proiectați în mod flexibil accesorii, cum ar fi un dozator sau un buton de tragere a apei

Funcționalitate și design modern conceput special pentru dvs.

Datorită marginilor sale subțiri și a unghiurilor ascuțite ale vasului, chiuveta Copenhaga 780 Duo are un aspect modern și elegant. Este perfectă pentru orice bucătărie.Datorită vasului principal încăpător de 334x420 mm, chiuveta va fi foarte convenabilă atunci când spălați vase mai mari, în timp ce al doilea vas mai mic poate fi folosit pentru spălarea accesoriilor de bucătărie mai mici sau a alimentelor. Chiuveta din granit Copenhaga se distinge prin funcționalitate și design modern. Pentru a maximiza funcționalitatea chiuvetei, vă recomandăm să o combinați cu mixerele cu gura de scurgere extractibilă.  Completați-vă bucătăria cu o chiuvetă cu un design excelent și cu siguranță îi veți adăuga mai multă expresivitate. Suficient de mare pentru o spălare confortabilă, suficient de mică pentru dulapuri de la 60 cm.

Instalare simplă - spațiu maxim

Datorită designului atent, chiuvetele noastre se potrivesc perfect în dimensiunile dulapului de la 60 cm în sus. Datorita faptului ca, zona de sub drenajul chiuvetei nu este "ocupată" de chiuvetă, poate fi instalată acolo masina de spalat vase, un dulap sau un sertar. Capcana de economisire a spațiului face convenabilă plasarea unui coș de gunoi sub chiuvetă. Pentru o instalare ușoară, primiți un șablon practic pentru tăierea unei găuri în blat și instrucțiuni precise.

Flexibilitate în design

Chiuveta Copenhaga 780 Smart Duo are 4 orificii sub-turnate care permit aranjarea confortabilă și liberă a accesoriilor suplimentare (de exemplu, un dozator sau un buton de sifon) atât pentru utilizatorii din dreapta, cât și pentru cei stângaci. Urmați instrucțiunile și de a afla cum puteți lovi cu ușurință găuri în funcție de nevoile dumneavoastra.  Citiți mai multe despre avantajele găurilor pre-perforate.

Fotografiile produsului prezintă instalarea propusă împreună cu sifoanele Primagran. Revărsarea și strecurătoarea prezentate în grafică nu fac parte din chiuvetă și sunt vândute separat.

Suficient de durabil pentru a face față vieții de zi cu zi - rezistent la aventuri în bucătărie

Chiuveta Copenhaga 780 Smart Duo a fost fabricată dintr-un amestec german de înaltă calitate de agregate de granit și rășină dedicată. Cele mai bune componente și procesul de producție de înaltă calitate fac ca produsul nostru să fie rezistent la decolorări, zgârieturi și schimbări de temperatură - pur și simplu rezistent la  aventurile din bucătărie! Chiuvetele noastre vin cu o garanție de 35 de ani - cea mai lungă garanție de pe piață.

Asigurați siguranța și igiena în bucătărie

Chiuvetele pe care le oferim se caracterizează prin proprietăți anti-fungice și anti-bacteriene. Formula antibacteriană se bazează pe tehnologia ionilor de argint activi. Nanoparticulele de argint inhibă creșterea bacteriilor; aceste particule au o activitate biologică ridicată care împiedică multiplizarea microorganismelor. Formula antibacteriană este opțională și poate fi achiziționată cu orice chiuvetă.

Alege-ți stilul chiuvetei

Suntem singurul producător de pe piață care oferă o gamă largă de sifoane, astfel încât să puteți alege stilul pentru chiuveta dvs.

Informaţii tehnice
Dimensiuni:780 x 500 mm
Dimensiunea dulapului:60, 80, 100 cm și mai mult
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:13kg
Sifon: 3 1/2"
Garanţie:35 de ani
Returnarea produsului:30 de zile
Numărul cuvelor:Cu 2 cuve
Sistem de prevenire a revărsării:Dreptunghiular
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1.5 cuve
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:78 cm
Informaţii tehnice
  • kop780duo_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Produse Recomandate
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs
Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)