Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1.5 cuve cu picurator Copenhaga 900 Supreme Duo

4.91 / 5 (1972 descrieri)
Dimensiuni: 900 x 500 mm Dimensiunea dulapului: Dulap de la 60 de cm
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Kupujesz zlewozmywak bezpośrednio u producenta dlatego udzielamy Gwarancji Najniższej Ceny na nasze produkty.
-700,00 lei

999,00 lei 1 699,00 lei

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Alte informații

Chiuveta Kopenhaga 900 Supreme Duo - funcționalitate și design modern într-un singur produs

Chiuveta de granit Kopenhaga 900 Supreme Duo este un model elegant cu o cuvă și jumătate, caracterizat de o cuvă principală spațioasă de 420 mm x 334 mm, o adâncime mare de 180 mm și o tablă de scurgere funcțională. Designul minimalist are un aspect extrem de modern. Chiuveta poate fi instalată în dulapuri de la 60 cm în sus.

Informații de bază despre modelul Kopenhaga 900 Supreme Duo

  • design modern, cu margini foarte subțiri atât în jurul cuvei, cât și pe placa de scurgere
  • cele două compartimente principale de 420 x 334 mm și unul mai mic de 155 x 300 mm sunt perfecte pentru provocările din bucătărie
  • scurgătorul mare și canelurile fine scurg rapid apa, lăsând vasele uscate.
  • orificiul pentru robinet de la nivelul scurgătorului vă va permite să vă păstrați bucătăria perfect curată, fără a fi nevoie să ștergeți frecvent zona din jurul chiuvetei
  • revărsarea dreptunghiulară ascunsă pentru a spori designul și caracterul chiuvetei 
  • cele 4 găuri pre-frezate vă permit să proiectați în mod flexibil accesorii, cum ar fi un dozator sau un buton de tragere a apei

Design simplu și modern conceput special pentru dumneavoastră

Datorită marginilor sale subțiri și a unghiurilor ascuțite ale vasului, chiuveta Kopenhaga 900 Supreme Duo are un aspect modern și funcțional. Datorită bolului principal încăpător, utilizarea chiuvetei va fi extrem de convenabilă atunci când spălați vase mai mari, în timp ce al doilea bol mai mic poate fi folosit pentru spălarea accesoriilor de bucătărie mai mici sau a alimentelor. Pentru a maximiza funcționalitatea chiuvetei, vă recomandăm să o combinați cu mixerele cu pulverizator extractibil.

Instalare simplă - spațiu maxim

Datorită designului atent, chiuvetele noastre se potrivesc perfect în dimensiunile dulapului de la 60 cm în sus. Zona de sub drenajul chiuvetei nu este "ocupată" de chiuvetă, poate fi instalată acolo o maasina de spalat vase, un dulap sau un sertar. Capcana de economisire a spațiului face convenabilă plasarea unui coș de gunoi sub chiuvetă. Pentru o instalare ușoară, primiți un șablon practic pentru tăierea unei găuri în blat și instrucțiuni precise.

Flexibilitate în design

Chiuveta Kopenhaga 900 Supreme Duo are 4 orificii sub-turnate care permit aranjarea confortabilă și liberă a accesoriilor suplimentare (de exemplu, un dozator sau un buton de sifon) atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Urmați instrucțiunile și de a afla cum puteți lovi cu ușurință găuri în funcție de nevoile dumneavoastra.  Citiți mai multe despre avantajele găurilor pre-perforate.

Suficient de durabil pentru a face față vieții de zi cu zi - rezistent la aventuri în bucătărie

Chiuveta Kopenhaga 900 Supreme Duo a fost fabricată dintr-un amestec german de înaltă calitate de agregate de granit și rășină dedicată. Cele mai bune componente și procesul de producție de înaltă calitate fac ca produsul nostru să fie rezistent la decolorări, zgârieturi și schimbări de temperatură - pur și simplu rezistent la  aventurile din bucătărie! Chiuvetele noastre vin cu o garanție de 35 de ani - cea mai lungă garanție de pe piață.

Asigurați siguranța și igiena în bucătărie

Chiuvetele pe care le oferim se caracterizează prin proprietăți anti-fungice și anti-bacteriene. Formula antibacteriană se bazează pe tehnologia ionilor de argint activi. Nanoparticulele de argint inhibă creșterea bacteriilor; aceste particule au o activitate biologică ridicată care împiedică multiplizarea microorganismelor. Formula antibacteriană este opțională și poate fi achiziționată cu orice chiuvetă.

Alege-ți stilul chiuvetei

Suntem singurul producător de pe piață care oferă o gamă largă de sifoane, astfel încât să puteți alege stilul pentru chiuveta dvs.Informaţii tehnice
Dimensiuni:900 x 500 mm
Dimensiunea dulapului:Dulap de la 60 de cm
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Garanţie:35 de ani
Returnarea produsului:30 de zile
Numărul cuvelor:Cu 2 cuve
Sistem de prevenire a revărsării:Dreptunghiular
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1.5 cuve
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:90 cm
Informaţii tehnice
  • Kopenhaga 900 Supreme Duo
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs
Oferte speciale