Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1.5 cuve cu picurator Madrid

4.86 / 5 (1459 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-300,00 lei

999,00 lei 1 299,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Modelul nostru Madrid are o cuvă de una și jumătate, cu o tavă de picurare mare. Cele 3 caneluri paralele de pe tavă scurge efectiv apa în cuva mai mică. Chiuveta din Madrid poate fi instalat într-un dulap cu lățimea de 60 cm.

Datorită laturilor rotunjite ale chiuvetei, cuva mai mare are o formă trapezoidală interesantă. Combinat cu cuva mică, formează un întreg real. Rezultatul acestei soluții este că chiuveta Madrid are o formă modernă, interesantă și cu un caracter real. Cu toate acestea, marginile rotunjite permit chiuvetei să arate perfect chiar și într-o încăpere clasică, în stil rustic. Chiuveta noastră este disponibilă în cinci culori la modă, facilitând alegerea celei ideale pentru bucătăria dumneavoastră.

Pe lângă designul său special, acesta se distinge și prin rezistența sa, care se datorează mineralelor măcinate și rășinii sintetice de înaltă calitate. Nu este afectat de schimbări bruște de temperatură. Durabilitatea materialelor utilizate înseamnă că chiuveta este rezistentă la impact și în timpul utilizării nu poate fi deteriorată cu zgârieturi. În plus, nu necesită practici de îngrijire speciale. Îngrijirea de bază zilnică este suficientă pentru a o menține într-o stare bună.

De asemenea, este posibil să achiziționați un model al cărui material a fost îmbogățit cu o formulă specială de ioni de argint pe care bacteriile și ciupercile nu se înmulțesc. Chiuvetele noastre îndeplinesc standardele europene și cele poloneze. Certificând calitatea produselor pe care le oferim, asumăm o garanție de 35 de ani pentru fiecare dintre produsele noastre. Materialul excelent utilizat în procesul de fabricație înseamnă că chiuvetele noastre sunt ușor de păstrate curat.

Fiecare chiuvetă achiziționată vine cu un prospect informativ care facilitează instalarea chiuvetei de client. Clientul nostru va primi instrucțiuni și șabloane pentru tăierea locașului. Datorită robinetelor disponibile în magazinul Primagran, puteți crea seturi de bucătărie frumoase. Oferta noastră include robinete clasice, cromate și din granit, a căror culoare poate fi aleasă pentru a se potrivi cu culoarea chiuvetei. Indiferent de tipul de chiuvetă, puteți alege accesoriile de montaj ideale, precum un distribuitor de detergent sau un sifon cu dop automat.

Achiziționând chiuveta modernă și durabilă a Primagran și robinetul din granit sau crom, puteți fi siguri că fiecare element de bucătărie va crea o armonie perfectă între ele.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:190mm
Greutate:18kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1.5 cuve
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:80 de cm şi chiar mai mare
Informaţii tehnice
  • madrid-rys-tech
  • z_madryt_flip
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale