Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1.5 cuve cu picurator Sevilla

4.83 / 5 (648 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-399,99 lei

749,01 lei 1 149,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuvetele din granit Sevilla se caracterizează în primul rând prin caracter practic. Un model de cuvă și jumătate format dintr-o cuvă mare de 42x34,5 cm, foarte adâncă și o tavă practică pentru picurare.

Modelul Sevilla este perfect pentru bucătăriile acelora cărora le place să gătească. Puteți pregăti în mod convenabil ingredientele și apoi clătiți tigaile mari și tăvile de copt. Cuva mai mică este perfectă pentru sortarea tacâmurilor și spălarea fructelor și legumelor. Alte accesorii pot fi achiziționate pentru această chiuvetă pentru a facilita pregătirile. Pentru a profita la maximum de posibilitățile oferite de model, vă recomandăm pipele sau robinetele pivotante în atenția clienților noștri.

Chiuveta din granit Sevilla este disponibilă în cinci culori clasice: alb, bej, gri, gri grafit și negru. Datorită culorilor, o putem alege pe cea care se potrivește cel mai bine schemei de culori a bucătăriei - inclusiv a unei interioare moderne, clasice sau rustice. Acest tip de chiuvetă poate fi montată într-un dulap de 60 cm lățime.

Chiuvetele de granit Primagran se caracterizează prin manoperă și materiale de înaltă calitate. Această ustensilă de bucătărie durabilă și rezistentă este rezultatul rășinii de bună calitate și a mineralelor măcinate. Rezistent la schimbări bruște de temperatură, la temperaturi ridicate, rezistente la șocuri și zgârieturi. Datorită eleganței sale simple și a gamei largi de agenți de curățare dezvoltată pentru chiuvete de granit, chiuveta Sevilla poate fi păstrată în bune condiții mulți ani, astfel încât va fi un decor în bucătărie pentru o lungă perioadă de timp.

În plus, ofertele noastre includ o suprafață antibacteriană opțională. În timpul producției, se adaugă un amestec special la materialul chiuvetei, care previne creșterea rapidă a bacteriilor și ciupercilor dăunătoare pe suprafața chiuvetei.

Pentru fiecare chiuvetă din pachet, vă vom trimite o descriere detaliată a accesoriilor și un șablon special pentru a vă ajuta să decupați blatul de bucătărie.

Găurile sunt ușurate pentru montarea știfturilor și a altor accesorii. Urmați instrucțiunileși aflați cum să le eliberați cu ușurință.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:190mm
Greutate:16kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1.5 cuve
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:70-80 cm
Informaţii tehnice
  • 1sew-rys-tech
  • sewilla_flip
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale