Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 2 cuve fara picurator Bergen

4.95 / 5 (4774 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-500,00 lei

799,00 lei 1 299,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Bergen este o chiuvetă din granit cu două cuve. Are un design simplu, practic, fără tavă de scurgere - facilitând spălarea vaselor mult mai ușor decât în ​​cazul modelelor clasice. Cele două cuve cu dimensiuni egale sunt ideale pentru pregătirea meselor. Recomandată în special pentru bucătăriile mai mari. Căutați o chiuvetă durabilă cu o cuvă adâncă? Dacă da, Bergen este cea mai bună alegere! Disponibilă în cinci culori diferite (alb, bej, gri, gri grafit și negru), astfel că puteți combina cu ușurință culoarea chiuvetei cu cromatica interiorului, fie că are un stil clasic sau modern.

Chiuveta este rezistentă la temperaturi ridicate, precum și la schimbări bruște de temperatură. Combinația de granit și rășină sintetică de înaltă calitate asigură chiuvetei o rezistență la impact și zgârieturi. Materialele de înaltă calitate ajută la evitarea decolorării și a murdăriei încăpățânate care pot apărea în timpul activităților din bucătărie. Datorită produselor de curățare din oferta noastră, vă puteți proteja cu ușurință chiuveta împotriva calcarului și a altor depuneri. Produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate și îndeplinește,  standardele stricte de calitate europene. Este deosebit de ușor de întreținut. Cu metode simple, de zi cu zi, ne putem menține chiuveta în stare perfectă pentru a rezista o perioadă foarte lungă de timp. Chiuveta este disponibilă și într-o versiune antibacteriană. Acesta protejează împotriva răspândirii microorganismelor pe suprafața chiuvetei, cum ar fi bacteriile și ciupercile. Oferim chiuvetelor noastre o garanție de 35 de ani.

Fiecare comandă, care include o chiuvetă, vine cu o descriere detaliată și șabloane pentru a vă ajuta să o puteți monta singur și să decupați blatu.

Oferta noastră include o gamă largă de accesorii care se potrivesc perfect chiuvetei din granit. Puteți alege o baterie universală cromată, într-o culoare care se potrivește chiuvetei din granit, sau de altă culoare.

Mai mult decât atât, setul poate fi suplimentat cu un sifon cu un dop clasic sau automat, precum și cu dispozitive practice, care vă fac munca mai ușoară, cum ar fi un dozator pentru detergentul de spălat vase.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:ok. 20 kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Numărul de cuve:cu 2 cuve
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:70-80 cm
Informaţii tehnice
  • bergen_rys_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale