Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 2 cuve fara picurator Bergen

4.95 / 5 (4774 descrieri)
Dimensiuni: 780 x 500 mm Dimensiunea dulapului: Dulap de la 80 de cm
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Kupujesz zlewozmywak bezpośrednio u producenta dlatego udzielamy Gwarancji Najniższej Ceny na nasze produkty.
-700,00 lei

999,00 lei 1 699,00 lei

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran 5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Vedeți mai multe beneficii ale produsului
Alte informații

Bergen este o chiuvetă din granit cu două cuve. Are un design simplu, practic, fără tavă de scurgere - facilitând spălarea vaselor mult mai ușor decât în ​​cazul modelelor clasice. Cele două cuve cu dimensiuni egale sunt ideale pentru pregătirea meselor. Recomandată în special pentru bucătăriile mai mari. Căutați o chiuvetă durabilă cu o cuvă adâncă? Dacă da, Bergen este cea mai bună alegere! Disponibilă în cinci culori diferite (alb, bej, gri, gri grafit și negru), astfel că puteți combina cu ușurință culoarea chiuvetei cu cromatica interiorului, fie că are un stil clasic sau modern.

Chiuveta este rezistentă la temperaturi ridicate, precum și la schimbări bruște de temperatură. Combinația de granit și rășină sintetică de înaltă calitate asigură chiuvetei o rezistență la impact și zgârieturi. Materialele de înaltă calitate ajută la evitarea decolorării și a murdăriei încăpățânate care pot apărea în timpul activităților din bucătărie. Datorită produselor de curățare din oferta noastră, vă puteți proteja cu ușurință chiuveta împotriva calcarului și a altor depuneri. Produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate și îndeplinește,  standardele stricte de calitate europene. Este deosebit de ușor de întreținut. Cu metode simple, de zi cu zi, ne putem menține chiuveta în stare perfectă pentru a rezista o perioadă foarte lungă de timp. Chiuveta este disponibilă și într-o versiune antibacteriană. Acesta protejează împotriva răspândirii microorganismelor pe suprafața chiuvetei, cum ar fi bacteriile și ciupercile. Oferim chiuvetelor noastre o garanție de 35 de ani.

Fiecare comandă, care include o chiuvetă, vine cu o descriere detaliată și șabloane pentru a vă ajuta să o puteți monta singur și să decupați blatu.

Oferta noastră include o gamă largă de accesorii care se potrivesc perfect chiuvetei din granit. Puteți alege o baterie universală cromată, într-o culoare care se potrivește chiuvetei din granit, sau de altă culoare.

Mai mult decât atât, setul poate fi suplimentat cu un sifon cu un dop clasic sau automat, precum și cu dispozitive practice, care vă fac munca mai ușoară, cum ar fi un dozator pentru detergentul de spălat vase.

Informaţii tehnice
Dimensiuni:780 x 500 mm
Dimensiunea dulapului:Dulap de la 80 de cm
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:ok. 20 kg
Sifon: 3 1/2"
Garanţie:35 de ani
Returnarea produsului:30 de zile
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Nr gaură baterie:2
Numărul de cuve:cu 2 cuve
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:70-80 cm
Informaţii tehnice
  • bergen_rys_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Produse Recomandate
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs