Primagran

Chiuveta bucatarie granit cu un bol mare XXL fara picurator Madrid 45 Cargo

4.91 / 5 (1974 descrieri)
Dimensiuni: 440 x 530 mm Dimensiunea dulapului: 45, 50, 60 cm și mai mult
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Kupujesz zlewozmywak bezpośrednio u producenta dlatego udzielamy Gwarancji Najniższej Ceny na nasze produkty.
-550,00 lei

649,00 lei 1 199,00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 50.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 50.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 200.00 lei

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran 5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Vedeți mai multe beneficii ale produsului
Alte informații

Chiuveta Madrid 45 Cargo XXL - un vas și mai mare pentru bucătăria dvs.

Chiuveta Madrid 45 Cargo XXL este un model cu o singură cuvă, cu o formă originală a cuvei axată pe utilizarea maximă a spațiului folosind un design modern. Datorită designului inovator al raftului de sub robinetul mixerului, vi se oferă un bol mărit care face posibilă spălarea confortabilă chiar și a platourilor ovale mari, a tăvilor de copt și a altor vase alungite neobișnuite. Puteți instala chiuveta în dulapuri cu lățimea de 45 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm și mai mari.

Informații de bază despre modelul Madrid 45 Cargo XXL

  • design modern, caracterizat prin margini înguste și o formă de design a camerei
  • o cameră și mai mare, cu dimensiuni de până la 400 mm x 490 mm x 180 mm, care poate găzdui vase alungite și ovale, asigurând în același timp confortul utilizatorului
  • deversorul dreptunghiular ascuns subliniază designul și caracterul chiuvetei 
  • flexibilitate în design datorită celor 2 orificii sub sub-frezate - robinetul de amestecare și alte accesorii (dozator, buton pentru cartușul de sifon) pot fi instalate în raftul chiuvetei în mijloc sau în partea dreaptă.

Funcționalitate și un aspect de designer special pentru dvs.

Datorită marginilor înguste, unghiurilor ascuțite ale vasului și designului inovator al raftului, chiuvetele din seria Madrid au un vas mai mare, oferind mai mult spațiu utilizabil. Cuva chiuvetei care măsoară până la 540 mm x 460 mm x 180 mm oferă confort și funcționalitate pentru utilizarea zilnică. Forma specială a raftului din chiuvetă face ca bolul să spargă orice schemă plictisitoare, conferind un aspect de designer bucătăriei dvs.

Instalare simplă - spațiu maxim

Datorită designului atent, chiuvetele noastre se potrivesc perfect în dimensiunile dulapului de la 45 cm în sus. Capcana de economisire a spațiului face convenabilă plasarea unui coș de gunoi sub chiuvetă. Pentru o instalare ușoară, primiți un șablon practic pentru tăierea unei găuri în blat și instrucțiuni precise.

Când construim această chiuvetă, încercăm să vă oferim un bol mare și confortabil, care uneori necesită soluții speciale în timpul instalării. Pentru blaturi mai groase de 25 mm, vă recomandăm să frezați blatul de jos,la înălțimea deversorului, astfel încât acesta să nu interfereze cu blatul.

Flexibilitate în design

Chiuveta Madrid 45 Cargo XXL are 2 orificii sub-turnate care permit aranjarea confortabilă și liberă a accesoriilor suplimentare (de exemplu, un dozator sau un buton de sifon) atât pentru utilizatorii din dreapta, cât și pentru cei stângaci. Urmați instrucțiunile și de a afla cum puteți lovi cu ușurință găuri în funcție de nevoile dumneavoastra.  Citiți mai multe despre avantajele găurilor pre-perforate.

Fotografiile produsului prezintă instalarea propusă împreună cu sifoanele Primagran. Revărsarea și strecurătoarea prezentate în grafică nu fac parte din chiuvetă și sunt vândute separat.

Suficient de durabil pentru a face față vieții de zi cu zi - rezistent la aventuri în bucătărie

Am realizat chiuvetele noastre dintr-un amestec german de înaltă calitate de agregat de granit și rășină dedicată. Cele mai bune componente și procesul de producție de înaltă calitate fac ca produsul nostru să fie rezistent la decolorări, zgârieturi și schimbări de temperatură - pur și simplu rezistent la  aventurile din bucătărie! Chiuvetele noastre vin cu o garanție de 35 de ani - cea mai lungă garanție de pe piață.

Asigurați siguranța și igiena în bucătărie

Pentru a crește nivelul de siguranță și igienă în bucătăria dvs., vă recomandăm o formulă antibacteriană care se bazează pe tehnologia ionilor de argint activi. Nanoparticulele de argint inhibă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au o activitate biologică ridicată, împiedicând proliferarea microorganismelor. Acesta poate fi achiziționat pentru orice chiuvetă.

Alege-ți stilul chiuvetei

Suntem singurul producător de pe piață care oferă o gamă largă de sifoane, astfel încât să puteți alege stilul pentru chiuveta dvs.

Informaţii tehnice
Dimensiuni:440 x 530 mm
Dimensiunea dulapului:45, 50, 60 cm și mai mult
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:11 kg
Sifon: 3 1/2"
Garanţie:35 de ani
Returnarea produsului:30 de zile
Sistem de prevenire a revărsării:Dreptunghiular
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Reversibil:Nu
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:44 cm
Informaţii tehnice
  • mad45
Produse Recomandate
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs
Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)