Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta sub blat bucatarie granit cu 1 cuva fara picurator London 40

4.98 / 5 (3409 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-600,00 lei

699,00 lei 1 299,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Alte informații

London 40 este o chiuvetă de granit de înaltă calitate, care poate fi încorporat în blat, care combină cel mai înalt nivel de experiență estetică, durabilitate și funcționalitate. Este o alternativă excelentă pentru clienții cu adevărat exigenți, care doresc să-și decoreze bucătăria cu bun gust și să sacrifice doar la cele mai fine aparate.

Cele mai importanteadvantaje ale chiuvetei incorporabile în blat London 40

  • Chiuvetă incorporabilă în blat - nu se extinde dincolo de blat și se potrivește perfect cu blaturi din piatră, compozite, artificiale sau sinterizate datorită nuanțelor sale naturale
  • Igienă și curățenie - firimiturile sau apa de pe blatul de lucru pot fi „măturate” în chiuvetă și clătite dintr-o dată
  • Simplicitate, minimalism, estetică peste medie, ideală pentru bucătării moderne
  • Versatilitate de utilizare și flexibilitate în design - chiuveta poate fi combinată eficient cu alte modele din seria London
  • Capacitate mare a chiuvetei (chiuvetă adâncă de 19 cm) și utilizare confortabilă
  • O gamă largă de accesorii - inclusiv baterii de bucătărie elegante
  • Cea mai bună calitate, susținută de utilizatori mulțumiți
  • Produse fabricate în Polonia
  • Ușurința și viteza de asamblare cu dispozitivele de fixare incluse

Este o chiuvetă care poate fi încorporabilă în blat (sub blat) care nu se extinde dincolo de blat și - ca una dintre puținele - se potrivește perfect într-un dulap de 40 cm. Poate fi combinat perfect cu blaturi de piatră și compozite pentru a forma un ansamblu coeziv și elegant. Londra 40 reprezintă un design minimalist - datorită formei sale dreptunghiulare și lipsei de decorațiuni inutile, este perfectă pentru o bucătărie mică, modernă, elegantă. Eleganță clasică care rezultă din simplitate.

Cu toate acestea, designul frumos nu este totul. Chiuveta din granit are o singură cuvă, dar una extrem de spațioasă (19 cm adâncime), datorită căreia chiar și vasele mari pot fi spălate confortabil. În același timp, este igienic și permite păstrarea bucătăriei curate – orice murdărie sau apă poate fi colectate în chiuvetă și partea de clătire. De asemenea, are marele avantaj al naturalității materialelor utilizate și al rezistenței lor la daune peste medie - este rezistent la umezeală și la diverse daune mecanice datorate granitului utilizat în producție. Oferă o vedere plăcută ochiului chiar și după mulți ani de utilizare intensivă.

Investind într-o chiuvetă de granit London 40, economisim spațiu, profităm de fiecare centimetru disponibil și ne potrivim perfect și în dulap. Datorită dimensiunii armonioase, seria London poate fi perfect variată cu alte chiuvete - chiar și mai mari, care vă permit să alegeți soluția perfectă pentru o bucătărie mai mare.

Este posibil să comandați o chiuvetă suplimentată cu o formulă specială antibacteriană - datorită acestui fapt, posibilitatea apariției și răspândirii microorganismelor dăunătoare va fi limitată. De asemenea, vă recomandăm baterii moderne de bucătărie din crom sau granit și alte accesorii. Cu ajutorul cărora putem crea un decor unic în bucătărie și putem asigura o chiuvetă confortabilă.

London 40 este ușor și rapid de instalat - ansamblatorul va primi ghidul digital de asamblare și instrumentele de montare necesare. Vă recomandăm să instalați chiuveta încorporabilă în blaturi din piatră, piatră artificială, compozite sau sinterizate, cu o grosime de cel puțin 25 mm și conform recomandărilor producătorului blatului. Decupajul recomandat pe blatul de lucru este cu 5 mm mai mic decât marginea interioară a chiuveta și ține cont de surplombul blatului - instrucțiunile de asamblare pot fi descărcate.

Oferim flexibilitate în alegerea accesoriilor - locația bateriei și a dozatorului poate fi proiectată pe blatul de lucru în consultare cu specialistul responsabil cu tăierea și montarea blatului.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:190mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Numărul cuvelor:Cu o cuvă
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:40-50 cm
Tip:sub blat
Informaţii tehnice
  • londyn40_rys_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale