Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta sub blat bucatarie granit cu 1 cuva fara picurator London 60

4.91 / 5 (3132 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-600,00 lei

799,00 lei 1 399,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Pult alatti telepítés Pult alatti telepítés  Chiuveta se află sub tejghea, ceea ce înseamnă că marginile sale nu ies deasupra blatului, creând un întreg coeziv.
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

London 60 este o chiuvetă de granit de înaltă calitate, potrivită pentru dulapuri de 60 cm și care răspunde așteptărilor chiar și celor mai pretențioși utilizatori. Este un produs în care o experiență estetică ridicată merge mână în mână cu durabilitatea și funcționalitatea - datorită căreia oferă soluții premium care funcționează bine chiar și în cele mai moderne bucătării. Acest lucru vă permite să faceți preparate și să pregătiți mesele în fiecare zi, oferind confort maxim.

Cele mai importante avantaje ale chiuvetei London 60

  • Chiuvetă ce poate fi incorporat în blat - nu se extinde spre blat și nuanțele naturale se potrivesc perfect cu piatră, compozit, piatră artificială sau blaturi sinterizate
  • Igienă și curățenie - firimiturile sau apa de pe blatul de lucru pot fi curățate cu o singură ștergere în chiuvetă și în picurătoare
  • Formă minimalistă cu design excelent, se potrivește la orice tip de bucătărie
  • Chiuvetă spațioasă (19 cm adâncime) pentru spălarea comodă a vaselor
  • O gamă largă de accesorii - inclusiv baterii de bucătărie elegante
  • Cea mai bună calitate, confirmată și de utilizatori mulțumiți
  • Gamă largă de accesorii
  • Produs polonez cu o părere bună

Chiuveta de granit a fost creată pe baza celor mai noi tendințe și a nevoilor clienților. Are o formă minimalistă - dreptunghiulară și foarte impresionantă chiar și fără elemente decorative. După instalare, chiuveta nu se extinde dincolo de blatul de lucru, creând o suprafață perfect plană. Datorită materialelor naturale utilizate în producție, se potrivește perfect cu blaturi de piatră și compozite. Investindu-l, folosiți fiecare centimetru de spațiu disponibil, se potrivește perfect în dulapul dvs.

Chiuveta încorporată are o formă simplă și este disponibilă la un preț foarte atractiv, calitate impresionantă. Utilizarea unui amestec modern de granit și rășină rezultă în durabilitate extremă. Este inofensiv la decolorare, schimbarea temperaturilor, zgârieturilor și a tuturor celorlalte daune mecanice, datorită cărora va funcționa mulți ani, satisfăcând utilizatori lui chiar și după o utilizare intensivă îndelungată. Respectă toate standardele poloneze și europene. London 60 este simbolul soluțiilor practice.

Chiuveta extra-mare de 19 cm vă permite să spălați vase mai mari, menținând în același timp un confort maxim, iar chiuveta poate fi utilizată ca supliment la mașina de spălat vase sau ca un accesoriu de bucătărie separat. Este universal în ceea ce privește utilizarea sa, deoarece poate funcționa bine în bucătăriile cu suprafețe diferite și, datorită dimensiunilor sale armonioase drepte, este perfect pentru echipamentele de bucătăriile mai mari (de exemplu, cu un alt model de chiuvetă de granit din serie - London 40).

London 60 este simplu și rapid de instalat - specialistul va primi ghidul de asamblare digitală și dispozitivele de fixare necesare.

Vă recomandăm să instalați chiuveta încorporată în blaturi din piatră, piatră artificială, compozite sau sinterizate, cu o grosime de cel puțin 25 mm și conform recomandărilor producătorului blatului. Decupajul recomandat pe blatul de lucru este cu 5 mm mai mic decât marginea interioară a chiuveta și ține cont de surplombul blatului - instrucțiunile de asamblare pot fi descărcate.

Oferim flexibilitate în alegerea accesoriilor – găurile pentru baterie și dozator pot fi realizate pe blatul de lucru, vă rugăm să consultați cu specialistul responsabil în legătură cu tăierea și montarea blatului.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:190mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Numărul cuvelor:Cu o cuvă
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:40-50 cm
Tip:sub blat
Informaţii tehnice
  • londyn60_rys_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale