Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta sub blat bucatarie granit cu 1 cuva fara picurator London 80

4.90 / 5 (2025 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-600,00 lei

899,00 lei 1 499,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Pult alatti telepítés Pult alatti telepítés  Chiuveta se află sub tejghea, ceea ce înseamnă că marginile sale nu ies deasupra blatului, creând un întreg coeziv.
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Aveți o bucătărie mare și vă place să gătiți? Căutați o chiuvetă modernă pentru bucătăria dvs. care să răspundă așteptărilor dvs.? London 80 este soluția perfectă pentru dvs. - este un produs Premium din granit care vă permite să spălați vasele confortabil și să pregătiți mâncarea. O combinație de eleganță modernă, rezistență la deteriorare și funcționalitate care răspunde așteptărilor și celor mai pretențioși utilizatori.

Cele mai importante avantaje ale chiuvetei London 80

  • Chiuvetă ce poate fi incorporat în blat - nu se extinde spre blat și nuanțele naturale se potrivesc perfect cu piatră, compozit, piatră artificială sau blaturi sinterizate
  • Igienă și curățenie - firimiturile sau apa de pe blatul de lucru pot fi curățate cu o singură ștergere în chiuvetă și în picurătoare
  • Formă minimalistă cu design excelent, se potrivește la orice tip de bucătărie
  • Chiuvetă spațioasă (19 cm adâncime) pentru spălarea comodă a vaselor
  • O gamă largă de accesorii - inclusiv baterii de bucătărie elegante
  • Cea mai bună calitate, confirmată și de utilizatori mulțumiți
  • Gamă largă de accesorii
  • Produs polonez cu o părere bună

Chiuveta de granit London 80 este cea mai bună soluție din serie, care va funcționa bine în bucătăriile mai mari și va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori. În plus, este o chiuvetă încorporată care nu se extinde dincolo de blatul de lucru, creând o suprafață perfect dreaptă cu acesta.

Această chiuvetă frumoasă la un preț foarte atractiv este combinația perfectă de design minimalist și durabilitate. Utilizarea granitului în producție înseamnă, în practică, că își păstrează aspectul excelent și valorile excelente de utilizare, în ciuda multor ani de utilizare intensivă. Este rezistent la fluctuații de temperatură, decolorare și zgârieturi, iar cea mai bună calitate a sa este susținută de respectarea tuturor standardelor poloneze și europene.

London 80 este recomandat nu numai iubitorilor de soluții moderne, elegante, ci și celor care apreciază confortul și funcționalitatea. Are o chiuvetă foarte mare (19 cm adâncime) pe care o puteți regla perfect la blatul de lucru, profitând de fiecare centimetru de spațiu disponibil. Este flexibil, deoarece atât locația robinetului, cât și dozatorul pot fi plasate oriunde - oriunde doriți!
Chiuveta din granit este, de asemenea, o soluție igienică - nu numai că este foarte ușor de curățat, dar vă permite, de asemenea, să păstrați bucătăria curată. Datorită faptului că nu iese deasupra blatului, orice reziduuri alimentare, murdărie sau apă pot fi ușor măturate și apoi clătite rapid. Persoanele care doresc să asigure cele mai igienice condiții în bucătăria lor pot comanda, de asemenea, o versiune specială a chiuvetei încorporate care utilizează o formulă antibacteriană - astfel încât să nu se dezvolte microorganisme dăunătoare.

Vă recomandăm să instalați chiuveta încorporată în blaturi din piatră, piatră artificială, compozite sau sinterizate, cu o grosime de cel puțin 25 mm și conform recomandărilor producătorului blatului. Decupajul recomandat pe blatul de lucru este cu 5 mm mai mic decât marginea interioară a chiuveta și ține cont de surplombul blatului - instrucțiunile de asamblare pot fi descărcate.

Oferim flexibilitate în alegerea accesoriilor – găurile pentru baterie și dozator pot fi realizate pe blatul de lucru, vă rugăm să consultați cu specialistul responsabil în legătură cu tăierea și montarea blatului.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:190mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Numărul cuvelor:Cu o cuvă
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:40-50 cm
Tip:sub blat
Informaţii tehnice
  • londyb80_rys_tech
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale