Primagran

Chiuveta sub blat bucatarie granit cu 1,5 cuve fara picurator cu un bol mare cuva London 60 Duo

4.87 / 5 (1119 descrieri)
Dimensiuni: 555 x 450 mm Dimensiunea dulapului: 60, 80, 100 cm și mai mult
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Kupujesz zlewozmywak bezpośrednio u producenta dlatego udzielamy Gwarancji Najniższej Ceny na nasze produkty.
-800,00 lei

899,00 lei 1 699,00 lei

Prețul actual este cel mai mic din ultimele 30 de zile.

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 899.00 lei

Prețul actual este cel mai mic din ultimele 30 de zile.

Prețul actual este cel mai mic din ultimele 30 de zile.

Prețul actual este cel mai mic din ultimele 30 de zile.

Prețul actual este cel mai mic din ultimele 30 de zile.

Cel mai mic preț în 30 de zile este de 899.00 lei

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Nu se estompează Nu se estompează Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Strat antibacterian* Strat antibacterian* Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Găuri preexistente Găuri preexistente Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.
Ușor de curățat Ușor de curățat Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran 5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Pult alatti telepítés Pult alatti telepítés Chiuveta se află sub tejghea, ceea ce înseamnă că marginile sale nu ies deasupra blatului, creând un întreg coeziv.
Vedeți mai multe beneficii ale produsului
Alte informații

Chiuveta de granit sub blat London 60 Duo - confort dublu chiar și pentru o bucătărie mică

Căutați o chiuvetă modernă pentru bucătăria dvs. care să vă satisfacă cerințele? Alegeți un model care are două boluri pentru a maximiza confortul în bucătărie. Chiuveta London 60 Duo oferă o soluție elegantă și o modernitate care răspunde așteptărilor celor mai pretențioși utilizatori. Chiuveta poate fi instalată în dulapuri de la 60 cm.

Informații de bază despre modelul London 60 Duo

  • design modern, cu margini foarte subțiri în jurul camerei
  • două compartimente, unul principal de 340 x 400 mm și unul mai mic de 155 x 400 mm, sunt ideale pentru provocările culinare
  • chiuvete sub blat - montate sub blatul de lucru, iar culorile naturale se combină perfect cu blaturile din piatră, compozit, conglomerat sau sinterizat
  • igienă și curățenie, firimiturile sau apa de pe blatul de lucru pot fi "răzuite" într-o singură mișcare în chiuvetă și clătite, totul datorită accesoriului special sub blat.
  • Revărsarea dreptunghiulară ascunsă accentuează designul și caracterul chiuvetei
  • Compartiment spațios de 18 cm adâncime pentru spălarea comodă a vaselor

O soluție modernă și elegantă, concepută special pentru dumneavoastră

Cu marginile sale subțiri și unghiurile ascuțite ale bazinului, chiuveta London 60 Duo are un aspect modern și elegant, care este accentuat și mai mult de instalarea distinctivă a chiuvetei sub blat. Chiuveta London 60 Duo este perfectă pentru bucătăria dumneavoastră. 

Datorită vasului principal încăpător de 340 x 400 mm , utilizarea chiuvetei va fi extrem de convenabilă atunci când se spală vase mai mari, cel de-al doilea vas mai mic poate fi folosit, de exemplu, pentru spălarea accesoriilor de bucătărie mai mici sau a alimentelor.  Chiuveta din granit London 60 Duo se distinge prin designul său modern și elegant. Pentru a maximiza funcționalitatea chiuvetei, vă recomandăm să o combinați cu mixere cu gura de scurgere extractibilă.

Instalare simplă - spațiu maxim

Datorită designului atent, chiuvetele noastre se potrivesc perfect în dimensiunile dulapului de la 60 cm în sus. Zona de sub drenajul chiuvetei nu este "ocupată" de chiuvetă astfel incat poate fi instalată acolo o  masina de spalat vase, un dulap sau un sertar. Capcana de economisire a spațiului face convenabilă plasarea unui coș de gunoi sub chiuvetă. Pentru o instalare ușoară, primiți un șablon practic pentru tăierea unei găuri în blat și instrucțiuni precise.

Fotografiile produsului prezintă instalarea propusă împreună cu sifoanele Primagran. Revărsarea și strecurătoarea prezentate în grafică nu fac parte din chiuvetă și sunt vândute separat.

Instalați ceea ce doriți - unde doriți

Chiuveta London 60 Duo este dreptunghiulară, nu are ornamente inutile și este foarte simplă în forma sa - ceea ce o face să arate atât de impresionantă. Mai mult, este o chiuvetă subînălțată care nu depășește blatul, co-creând împreună cu acesta o suprafață perfect dreaptă. În ansamblu, vă permite să aranjați în mod convenabil și liber accesorii suplimentare în jurul zonei chiuvetei (cum ar fi un dozator sau un buton de tragere a apei). Chiuveta este potrivită atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci.

Suficient de durabil pentru a face față vieții de zi cu zi - rezistent la aventuri în bucătărie

Chiuveta London 60 Duo a fost fabricată dintr-un amestec german de înaltă calitate de agregate de granit și rășină dedicată. Cele mai bune componente și procesul de producție de înaltă calitate fac ca produsul nostru să fie rezistent la decolorări, zgârieturi și schimbări de temperatură - pur și simplu rezistent la  aventurile din bucătărie! Chiuvetele noastre vin cu o garanție de 35 de ani - cea mai lungă garanție de pe piață.

Asigurați siguranța și igiena în bucătărie

Chiuvetele pe care le oferim se caracterizează prin proprietăți anti-fungice și anti-bacteriene. Formula antibacteriană se bazează pe tehnologia ionilor de argint activi. Nanoparticulele de argint inhibă creșterea bacteriilor; aceste particule au o activitate biologică ridicată care împiedică multiplizarea microorganismelor. Formula antibacteriană este opțională și poate fi achiziționată cu orice chiuvetă.

Alege-ți stilul chiuvetei

Suntem singurul producător de pe piață care oferă o gamă largă de sifoane, astfel încât să puteți alege stilul pentru chiuveta dvs.

Informaţii tehnice
Dimensiuni:555 x 450 mm
Dimensiunea dulapului:60, 80, 100 cm și mai mult
Adâncimea cuvei:180mm
Greutate:12 kg
Sifon: 3 1/2"
Garanţie:35 de ani
Returnarea produsului:30 de zile
Numărul cuvelor:Cu 2 cuve
Sistem de prevenire a revărsării:Dreptunghiular
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Nu
Drenaj:fără picurător
Lăţimea chiuvetei:55,5 cm
Tip:sub blat
Informaţii tehnice
  • londyn60duotechniczny
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Produse Recomandate
Livrarea produsului
Ikona - Wysyłka w ciągu 48 godzin
Expedierea coletului în 24 de ore
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Cost de livrare de la 15 lei
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
Posibilitate de retur 30 de zile
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Timp de livrare
5 zile lucrătoare
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Taxele sunt incluse în preț
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanție de livrare
în siguranță
Ikona - Visa
Plătiți convenabil
cu un card de plată
Ikona - PayU
Plătiți online
cu Apple Pay
Ikona - Twisto
Plătiți online
cu Google Pay
Ikona - pobranie
Plată ramburs
Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)