Securitate

Cumpărături în condiții de siguranță

Unul dintre obiectivele noastre principale este de a face clienții noștri să se simtă în siguranță în magazinul nostru! Cea mai bună măsură în acest sens este gama largă de clienți de succes și mulțumiți ai magazinului nostru. Îndeplinim cerințele comerțului electronic (cumpărături online) în ceea ce privește calitatea produsului (cu garanție originală, produs ambalat) și procesarea tranzacțiilor:

  • Vă permite să selectați metoda de livrare
  • Produsul este livrat ambalat corespunzător, marcat cu precizie și lizibilitate și protejat de deteriorări mecanice

Protecția datelor cu caracter personal

De asemenea, ne ocupăm de stocarea corectă a datelor cu caracter personal. Magazinul nostru respectă cerințele „Legii privind protecția datelor cu caracter personal” din punct de vedere legal și tehnic. Datele clienților noștri sunt criptate și protejate de așa-numitul protocol de securitate SSL. Magazinul nostru are un nivel similar de protecție ca și serviciile bancare pe internet.

Achizițiile sunt securizate la maximum. Clienții noștri au la dispoziție 30 de zile pentru returnarea produsului, după care este posibil să restituim suma plătită sau să schimbăm produsul. Fiind un magazin de încredere axat pe profesionalism și satisfacția clienților, am vândut deja mii de chiuvete clienților noștri polonezi și europeni.


Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)