Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Baterii cu pipă flexibilă 

Baterii cu pipă flexibilă

Robinetele de bucătărie Primagran cu pipe flexibile sunt modele durabile, spectaculoase, confortabile și practice.Pentru o gamă largă de baterii de bucătărie, puteți alege din chiuvete de granit sau alt material perfect armonizat.

Primagran oferă baterii de bucătărie cu pipe flexibile în culori clasice precum alb sau negru și în culori mai îndrăznețe precum portocaliu, verde și roșu.Datorită acestui fapt, bateria cu o pipă flexibil poate fi asociat cu o bucătărie tradițională, clasică, modernă, retro sau americană.

Varietatea de asociere a robinetelor de bucătărie cu pipe colorate și flexibile oferă nenumărate opțiuni pentru mobilarea bucătăriei dumneavoastră.Datorită canalului flexibil, aceste baterii de bucătărie pot fi utilizate cu încredere atât în ​​bucătăriile mici, cât și în cele mari.

Bateriile Primagran cu pipe flexibile sunt, de asemenea, ustensile de bucătărie durabile și fabricate cu precizie. Aceasta este întărită la corpul bateriei cu cupru și la capul robinetului cu ceramică. Aceste componente au ca rezultat bateriile de bucătărie Primagran care își servesc proprietarii de mai mulți ani. Ele sunt rezistente la murdărie, la temperaturi ridicate și la produse chimice de curățare și îngrijire, precum și la șocuri și rugină. Cealaltă caracteristică a produselor este că sunt foarte ușor de păstrat curate și o operație simplă de îngrijire garantează că robinetul va arăta perfect pentru o perioadă foarte lungă de timp. Calitatea excelentă a robinetului este atestată de certificări precum și de o garanție de 2 ani.

Robinetul de bucătărie Primagran cu pipa flexibilă garantează, de asemenea, o muncă confortabilă.Acest lucru este posibil deoarece robinetul nu are o țeavă tradițională, ci un canal flexibil cu un cap de duș larg.Primagran oferă o combinație dintr-un canal flexibil cu un robinet rotativ - acest lucru vă permite nu numai să clătiți vasele și alimentele, să curățați piscina, ci și să umpleți convenabil vasele cu apă.Robinetul de bucătărie cu gura flexibilă va fi un ajutor ideal în orice bucătărie.

Primagran oferă mai multe baterii de acest tip. Forma, culoarea, înălțimea și gura de scurgere a fiecărui model este diferit. Selecția largă vă permite să alegeți o baterie care se potrivește perfect cu dimensiuniile chiuvetei dvs. Modelele pe care le oferim sunt recomandate pentru chiuvete cu cuvă simplă sau dublă și, ca compromis sunt potrivite și pentru chiuvete cu semi-cuve. Bateriile noastre de bucătărie sunt pregătite pentru auto-montare, ceea ce se poate face în blatul de bucătărie sau în gaura robinetului creat în fabrică pe chiuvetă pentru acest scop. Montarea lor este rapidă și ușoară. Dacă nu puteți decide care baterie flexibilă să alegeți, sau dacă nu sunteți sigur care dintre ele se potrivește cel mai bine la chiuveta dvs, lua-ți legătura cu noi - vă vom ajuta să găsiți cea mai ideală soluție pentru bucătăria dvs.!

Filtru

Culoare
Înălţimea bateriei