Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuveta neagră 

Chiuveta neagră

Toți cei care au amenajat deja o bucătărie știu cât timp și energie este nevoie pentru a se potrivi perfect totul, atât hidraulic, cât și estetic.Acordăm o mare importanță amenăjării bucătăriei, deoarece este una dintre cele mai importante camere din casă, unde are loc cea mai mare parte a vieții de zi cu zi.Chiuvetele negre Primagran © sunt extrem de populare, în principal datorită versatilității și desigNULLui estetic.Negrul este întotdeauna o alegere sigură și, în plus, se potrivește practic oricărui design interior.      

Chiuveta neagră este perfectă pentru bucătăriile aspre în stil industrial, combinând culori închise cu lemn, cărămidă brută sau beton arhitectural. Cu chiuveta neagră, puteți obține, de asemenea, un efect bun în interior în stil glamour, unde alb-negru este predominant. Pentru a crea o paletă de culori uniformă, alegeți accesoriile negre și baterie neagră. Ne putem imagina, de asemenea, o soluție neobișnuită: puteți combina chiuveta neagră cu un baterie de bucătărie crom sau albă pentru contrast.

Pentru o bucătărie americană sau o bucătărie mică, vă recomandăm să alegeți o chiuvetă cu o cuvă, cum ar fi modelele Riga, Oslo sau Geneva, deoarece ocupă spațiu puțin. Modelele de la Veneția sau Praga au o singură cuvă, dar sunt echipate și cu picurătoare. Acest lucru permite uscarea confortabilă a vaselor mari. Pentru bucătăriile mai mari, oferim o chiuvetă cu o cuvă s-au chiar două, precum modelele noastre din Bergen. Modelele Monaco sunt bune pentru colț. Această soluție neobișnuită economisește spațiu.

Chiuvetele de bucătărie Primagran © sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la decolorare sau pete urâte.Sunt, de asemenea, rezistente la zgârieturi și daune fizice.De asemenea, puteți atașa un distribuitor de lichid sau săpun la chiuveta neagră, care este disponibil în șase culori.Acesta este un instrument extrem de util pentru limitarea numărului de lucruri pe foaie de lucru.