Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuvete baie 

Chiuvete baie

Descoperiți mai multe despre chiuvetele de baie Primagran

Chiuveta este unul dintre cele mai importante elemente ale băii. Chiuvetele de baie de înaltă calitate de la Primagran combină durabilitatea, designul elegant și funcționalitatea. Formele simple și culoarea albă universală garantează faptul că chiuvetele Primagran vor fi un plus perfect pentru orice baie.

Chiuvete funcționale și elegante pentru baie

În oferta noastră veți găsi chiuvete de calitate superioară pentru baie din materii prime foarte rezistente. Pe lângă rezistența și durabilitatea lor excepționale, produsele se remarcă prin simplitatea și eleganța designului.

Chiuvetele din ceramică și conglomerat rezistă trecerii timpului și utilizării de zi cu zi. Sunt rezistente la impact, zgârieturi și își păstrează culoarea albă ca zăpada. Chiuvetele își păstrează aspectul de nou și strălucirea timp de mulți ani. Culoarea albă universală va sublinia caracterul unic al interiorului. Se armonizează perfect cu mobilierul și echipamentele de baie din fiecare stil - de la băile moderne, la cele rustice, la băi sofisticate. Chiuveta albă este un clasic care nu se demodează niciodată.

Modelele pe blat asigură confort și comoditate în utilizarea zilnică a chiuvetei. Vasul se sprijină pe suprafața blatului, permițându-i să se potrivească cu ușurință pe orice tip de blat. Chiuveta de baie pe blat este ușor de montat, iar elementele de montaj sunt ascunse si nu afectează estetica încăperii.

Chiuveta de baie care să se potrivească cu interiorul băii dvs.

Oferim chiuvete de baie pentru orice stil sau specificație. Alegeți dintre forme rotunde, dreptunghiulare și neregulate în dimensiuni pentru a se potrivi băilor mici și mari. Puteți găsi cu ușurință un model care să se potrivească cu estetica băii dvs.

Soluțiile compacte se potrivesc într-o baie mică. O chiuvetă de 40 cm este o alegere bună, deoarece este eficientă în utilizarea la maximum a spațiului. Vasul adânc vă permite să evitați stropirea cu apă, iar marginile subțiri adaugă caracter fără a copleși interiorul. Într-o baie mică, fiecare centimetru pătrat contează. Totuși, nu trebuie să renunțați la depozitarea celor mai importante lucruri lângă chiuvetă. Modelul pe blat oferă spațiu pentru produsele cosmetice sau periuțele de dinți preferate.

Dacă dispuneți de mai mult spațiu, alege o chiuvetă mai mare de 40 cm. O baie mare vă oferă posibilități aproape nelimitate de design. Oferim chiuvete dreptunghiulare, pătrate și ovale, inclusiv modele pe blat pentru depozitarea produselor cosmetice și a accesoriilor lângă chiuvetă.