Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Baterii de bucătărie aurii 

Baterii de bucătărie aurii

Bateriile de bucătărie de culoare aurie se potrivesc perfect în bucătăriile clasice, glamour, retro, rustice sau în stil englezesc.Ele conferă un caracter neobișnuit și original interiorului și atrag imediat privirea.Modelele aurii se potrivesc cu chiuvete de granit și chiuvetelor din alte materiale.Cel mai adesea sunt împerecheați cu chiuvete albe și bej, dar arată și bine cu o chiuvetă neagră.

Robinetul de aur conferă fiecărui interior de bucătărie un caracter deosebit.Este o alegere ideală pentru cei cărora le plac soluțiile expresive și nu se tem să experimenteze cu decorarea interiorului sau pentru tradiționaliștii care vor să ofere camerei un pic mai mult accent rustic.

Cu toate acestea, aspectul de culoare aurie nu este totul.Practicitatea și durabilitatea produsului sunt esențiale pentru marca Primagran.În magaziNULL nostru veți găsi baterii din aur de cea mai bună calitate, realizate din materiale excelente.Sunt rezistente la murdărie, pete de apă, amprente, șocuri și schimbări de temperatură.O îngrijire simplă este suficientă pentru a menține chiuveta în stare perfectă pentru mulți ani.

Robinetele de culoare aurie au design original, caracter practic și cu precizie.Toate bateriile noastre sunt sigure și fără pericole pentru mâncarea lăsată în sfera chiuvetei.

Dacă sunteți în căutarea unei baterii pentru chiuveta dvs. de bucătărie care să schimbe aspectul și desigNULL original al chiuvetei, dar să fie de asemenea și practic și durabil, asigurați-vă că ați verificat setul nostru de robinete din aur.

Filtru

Culoare
Înălţimea bateriei