Regulamentul Contului utilizatorului

Regulamentul Contului utilizatorului în magazinul  Primagran.ro

 

§ 1 Definiții

 

 1. Cont utilizator – un serviciu gratuit furnizat electronic de către Furnizorul de servicii care permite Utilizatorului să configureze un cont individual în Magazin.
 2. Magazin – un magazin online administrat de Furnizorul de servicii pe adresa Primagran.ro.
 3. Furnizor de servicii - Primagram societate cu răspundere limitată, cu sediul în ul. Żuławki 15 C, 82-103 Stegna, Polonia, înscrisă în Registrul Curții Naționale - registrul antreprenorilor de către Judecătoria Gdańsk-Północ din Gdańsk, Divizia Comercială VII, sub numărul KRS: 0000367567, CUI: 9571039974, COD REGON: 221041203, cu un capital social de 500.000,00 PLN. 
 4. Utilizator – orice entitate care utilizează serviciul Contului utilizatorului.

 

§ 2 Cont de utilizator

 

 1. Utilizatorul poate crea un Cont de utilizator în Magazin.
 2. Crearea unui Cont de utilizator este voluntară și permite Utilizatorului să utilizeze funcții suplimentare în Magazin, disponibile Utilizatorilor înregistrați, inclusiv pentru a verifica starea comenzii, pentru a vizualiza istoricul comenzilor, precum și pentru a edita datele Utilizatorului în acest Cont.
 3. Crearea unui Cont de utilizator se face completând formularul de înregistrare corespunzător din Magazin, inclusiv prin introducerea adresei de e-mail a Utilizatorului (care este autentificarea sa individuală în Magazin), precum și stabilirea unei parole pentru Cont de către Utilizator.
 4. Pentru a utiliza Contul de utilizator, este necesar să aveți un dispozitiv cu cea mai recentă versiune a unui browser web care acceptă JavaScript și fișiere cookies, cu acces la Internet, precum și un cont de e-mail activ.
 5. La momentul înregistrării (crearea unui Cont de utilizator), se încheie un contract între Utilizator și Furnizorul de servicii, pe o perioadă nedeterminată, pentru menținerea unui Cont de utilizator în condițiile stabilite în prezentul regulament.
 6. Utilizatorul poate renunța la Contul de utilizator în orice moment, fără a indica un motiv anume și fără a suporta costuri. În acest scop, Utilizatorul trebuie să-și trimită cererea de renunțare către Furnizorul de servicii la următoarea adresă de e-mail: [email protected], ceea ce va avea ca efect ștergerea imediată a Contului de utilizator și rezilierea contractului.

 

§ 3 Reclamații

 1. Reclamațiile cu privire la contul de utilizator trebuie raportate Furnizorului de servicii la următoarea adresă de e-mail: [email protected]
 2. Furnizorul de servicii va răspunde la reclamație în termen de 14 zile de la primirea reclamației.
 3. Într-o situație în care procedura de reclamație nu aduce rezultatul așteptat de Consumator, Consumatorul poate utiliza, printre altele:
  1. principiul medierii gratuite efectuat de Inspectoratul Regional competent pentru Inspecția Comerțului, la care trebuie să se solicite medierea. Lista Inspectoratelor este disponibilă aici: https://www.uokik.gov.pl/wazne_adresy.php#faq595,
  2. regulile asistenței gratuite a instanței competente locale și permanente de arbitraj pentru consumatori, care operează în cadrul Inspectoratului Provincial de Inspecție Comercială și căreia i se va trimite o cerere de examinare a unui caz în fața unei instanțe de arbitraj. Lista instanțelor este disponibilă pe adresa: https://www.uokik.gov.pl/wazne_adresy.php#faq596,
  3. ajutorul gratuit din partea ombudsmanului pentru consumatori,
  4. Platforma de Internet ODR este disponibilă pe adresa: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

§ 4 Datele personale

 1. Administratorul datelor personale ale Utilizatorilor transmise Furnizorului de servicii în legătură cu utilizarea Contului de utilizator este Furnizorul de servicii.
 2. Datele personale ale Utilizatorului sunt prelucrate pe baza contractului și pentru implementarea acestuia, în conformitate cu principiile stabilite în regulamentul general al Parlamentului European și al Consiliului (UE) privind protecția datelor (GDPR). Informații detaliate despre prelucrarea datelor de către Furnizorul de servicii sunt prezentate în  Politica de Confidențialitate din cadrul Magazinului.

§ 5 Hotărârile finale

 1. Furnizorul de servicii își rezervă dreptul de a modifica acest regulament numai din motive importante. Un motiv important este necesitatea modificării regulamentului din cauza: modernizării serviciului Contului de utilizator sau modificării legislației care afectează oferirea serviciului de către Furnizorul de servicii.
 2. Informațiile despre modificarea planificată a regulamentului vor fi trimise la adresa de e-mail a Utilizatorului atribuită Contului său de utilizator cu cel puțin 7 zile înainte de implementarea modificărilor.
 3. Dacă Utilizatorul nu se opune modificărilor planificate până la intrarea în vigoare a acestora, se presupune că le acceptă.
 4. În cazul neacceptării modificărilor planificate, Utilizatorul trebuie să trimită această informație pe adresa de e-mail:  [email protected], ceea ce va avea ca efect rezilierea contractului de prestare a serviciilor odată cu intrarea în vigoare a modificărilor planificate.
 5. Utilizatorului îi este interzis să furnizeze conținut ilegal.

Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)