Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Baterii posibil de montate la fereastră 

Baterii posibil de montate la fereastră

Montarea robinetului la fereastră este o alegere preferată de foarte mulți. Utilizarea confortabil însă se realizează numai dacă alegem bateria potrivită. Bucătăria cu spațiu redus necesită creativitate și folosirea metodelor ieșite din comun atunci când dorim să decorăm. Uneori singura posibilitate este de a monta bateria în fața ferestrei. Nu poate fi ușor alegerea bateriei potrivite care să nu deranjeze cu mechanismul ferestrei. O posibilitate de a rezolva această problemă este prin montarea bateriei pliabile la fereastră.

Pentru chiuvetele montate în fața ferestrelor vă oferim bateria pliabilă care poate fi montate de asemenea și ea la fereastră. Aceste modele ies în evidență cu structura lor practică și cu faptul că sunt pliabile. Bateria dă posibilitatea de a manevra tot feluri de aranjări în bucătărie fără ca să pierdeți spațiu.

Chiuvetele montate la fereastră asigură utilizarea confortabilă a chiuvetei și a robinetului, fără a restricționa utilizarea ferestrei.Ele rezolvă problema deschiderii ferestrei, de ex.la spălarea suprafeței ferestrei sau aerisirea camerei.Datorită acestui robinet, pot fi folosite toate funcțiile chiuvetei, dar în același timp nu pierdem funcțiile utilizabile ale ferestrei și ale altor ustensile de bucătărie.

Robinetul special de bucătărie cu opțiunea de montare la fereastră este o soluție foarte funcțională și practică. Primagran oferă robinete montate la fereastră care asigură deschiderea confortabilă a ferestrei, chiar dacă robinetul se află în fața ferestrei. Acest lucru se datorează gurei de închidere, care ajută la eliminarea robinetului din cale dvs.

Practicitatea și durabilitatea robinetelor care pot fi montate în fața ferestrei sunt renumite.Fabricat din materiale de înaltă calitate.Garantează durabilitatea și rezistența produsului la șocuri, decolorare și schimbări de temperatură.Utilizarea acestor materiale are ca rezultat bateria montat pe fereastră Primagran timp de mulți ani, care poate face față chiar și celor mai mari experimente din bucătărie.Durabilitatea și caracterul practic sunt însoțite de garanția de 2 ani, care se include la toate accesoriile de bucătărie găsite în magaziNULL Primagran.

Filtru

Culoare
Înălţimea bateriei