Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuvete baie ceramică 

Chiuvete baie ceramică

Chiuvete ceramice - clasice absolute

Ceramica este unul dintre cele mai comune materiale folosite pentru fabricarea chiuvetelor. Se caracterizează prin durabilitate și rezistență la zgârieturi și deteriorare. Chiuvetele ceramice își păstrează strălucirea și arată ca noi timp de mulți ani. Formele universale, pereții subțiri și culoarea albă ca zăpada fac ca chiuvetele ceramice să fie potrivite pentru fiecare baie.

Locuiți singur? Sau împărțiți baia cu familia? În oferta noastră veți găsi modele adaptate atât băilor mici, cât și celor mari. Chiuvetele din ceramică asigură confort și funcționalitate în timpul utilizării de zi cu zi. Formele universale și culoarea albă ca zăpada fac posibilă crearea unui întreg estetic în interioarele moderne sau clasice.

Ceramica de înaltă calitate face chiuvetele Primagran rezistente și ușoare în același timp. Simplitate atemporală în cea mai bună formă.

Chiuvete ceramice care să se potrivească nevoilor dvs.

Chiuvetele ceramice oferă un nivel ridicat de rezistență la zgârieturi și deteriorări mecanice. Ceramica este un material care rezistă la contactul cu obiectele care cad sau cu diferite tipuri de contaminare - chiar și piatra sau rugina.

Suprafața își păstrează strălucirea și aspectul elegant în ciuda utilizării zilnice de către întreaga familie. Puteți curăța suprafața fără să vă faceți griji cu privire la estomparea culorii sau zgârieturi.

Chiuvetele ceramice de culoare albă se potrivesc în fiecare baie. Se armonizează atât cu interioarele moderne, cât și cu cele clasice. Chiuvetele Primagran combină designul și formele elegante, ceea ce le face să se potrivească perfect pentru diferite tipuri de mobilier și echipamente de baie.

Filtru