Formula antibacteriană

Chiuvete Primagran tratate cu tehnologie naturală bazată pe ioni de argint activi.

Tehnologie de laborator dovedită, care garantează o protecție eficientă împotriva bacteriilor din bucătăria dvs.

Antybakteryjność
Ultrafresh
antybakteryjnosc 2.jpg

Primagran fiind o afacere de familie - știm că bucătăria este o cameră centrală în fiecare casă și că mobilierul său este uneori folosit într-un mod neobișnuit. Viața are loc aici în bucătărie, motiv pentru care ne fabricăm chiuvetele cu cea mai mare grijă, din materiale de la cei mai buni și mai fiabili furnizori. Acordăm atenție fiecărui mic detaliu și scopul nostru este ca fiecare dintre produsele noastre să confirme această calitate.

Aplicăm aceeași strategie din punct de vedere al siguranței, motiv pentru care am colaborat cu cele mai bune companii și laboratoare din domeniul aditivilor antibacterieni și antifungici din lume.

Cum funcționează tehnologia bazată pe ioni de argint activi?

În primele etape de fabricație a chiuvetelor Primagran, o soluție coloidală de argint este adăugată la un amestec de rășină și materiale de umplutură care sunt uniform distribuite în structura chiuvetei. Acest material rămâne activ pe toată durata utilizării și nu poate fi spălat sau clătit de pe suprafața chiuvetei, așa cum poate fi cazul cu un strat antibacterian.

Tehnologia antibacteriană oferă o protecție eficientă împotriva bacteriilor, lăsând o sferă destinată spălării în siguranță pentru dvs. și pentru fiecare membru al familiei dumneavoastră.

Antibakteriális-1.jpg
Antibakteriális-2.jpg

Vizualizarea tehnologiei bazate pe ioni de argint activi prezentați în secțiunea transversală a chiuvetei - o structură de argint care umple întreaga chiuvetă în interior și la suprafață.

Descoperiți toate beneficiile tratamentului chiuvetelor Primagran cu o tehnologie antibacteriană bazată pe ioni de argint activi

Adăugarea ionilor de argint activi, care este utilizată în procesul de producție a chiuvetelor Primagran, are aprobarea Oeko-Tex. Rezultatele pozitive ale testelor confirmă faptul că produsul este sigur pentru pielea umană și în contact cu alimentele. 

Tehnologie antibacteriană bazată pe ioni de argint activi:

  • Protejează împotriva efectelor nocive ale bacteriilor, ciupercilor și mucegaiului
  • Protejează împotriva mirosurilor nedorite
  • Protejează produsul împotriva degradării și a petelor
  • Oferă proprietăți antibacteriene

Siguranța și proprietățile antibacteriene sunt confirmate de testele efectuate într-un laborator special și modern din Toronto, pe baza metodelor internaționale de cercetare: AATCC, ASTM, ISO, JIS. Verificați detaliile:

Certificat antibacterian (uitați-vă la certificat)

Evaluarea fungicidă AATCC (uitați-vă la evaluare)

Evaluarea antibacteriană a probei Primagran (nézd meg az értékelést)

ITA-TEST-ul din Varşovia (uitați-vă la certificat)

Rezultatele testelor de laborator

a cm2 numărul bacteriilor într-un cm2 după 24 de ore x 100.000

coli-hu.png

a cm2 numărul bacteriilor într-un cm2 după 24 de ore x 100.000

Staphy-hu.png