Mai multe despre Primagran

Stimate vizitator, vă mulțumim pentru interesul dvs. onorabil pentru chiuvetele noastre Primagran. Vă prezentăm chiuvete de granit de bucătărie de înaltă calitate. Design original și durabilitate, doar câteva dintre numeroasele caracteristici care fac produsele noastre din ce în ce mai populare. Dacă nu sunteți încă pe deplin convins dacă merită să cumpărați o chiuvetă din granit, vom încerca să vă convingem cu o scurtă introducere.

Produsele pe care le oferim sunt de primă clasă. Materialele de înaltă calitate din care sunt fabricate chiuvetele noastre sunt rezistente la temperaturi ridicate, zgârieturi și murdărie. Ingredientele rețetei noastre unice sunt: 80% firimituri de granit și 20% rășină sintetică de înaltă calitate, precum și cunoștințele tehnologice necesare producției de granit, pentru care suntem mândri că oferim o garanție de 35 de ani.

Oferim produsele noastre în cele mai populare cinci culori: bej, alb, negru, grafit și gri. Popularitatea chiuvetelor din granit constă în faptul că se potrivesc majorității blaturilor de bucătărie în culorile menționate mai sus, indiferent de materialul blatului.

Chiuveta noastră Ibiza în culorile disponibile:


O altă caracteristică importantă a produselor noastre este montarea ușoară (urmăriți scurtmetrajul nostru la instalare). Pe baza fixării, facem distincția între modelele fixate în planul blatului de bucătărie, care pot fi instalate de jos și cele care pot fi instalate de sus (coborâte). În oferta noastră, toate modelele pot fi instalate de sus - aceasta înseamnă că chiuveta este coborâtă și așezată pe bancul de lucru pentru ao tăia la dimensiunea potrivită. O altă caracteristică importantă este că fiecare chiuvetă din granit este reversibilă, ceea ce înseamnă că modelele de tave de picurare pot fi încorporate în cuvă pe partea stângă sau dreaptă.

Oferim chiuvetele noastre de granit în mai multe dimensiuni și forme: chiuvetă simplă, chiuvetă dublă, cu sau fără tavă de scurgere, pătrată și ovală. În funcție de gustul și nevoile dumneavoastră, de mărimea bucătăriei dvs., toată lumea va găsi chiuveta cea mai ideală pentru el. Pentru dulapurile de colț, recomandăm modelul mare și practic „Monaco” sau mica chiuvetă „Genewa”, care se potrivește perfect tuturor tipurilor de bucătării.

Protecție

  • protecție împotriva zgârieturilor
  • rezistent la temperaturi ridicate
  • rezistent la murdărie și decolorare
  • strat fungicid
  • formulă antibacteriană (în funcție de chiuveta aleasă)

Design modern și aspect estetic. De ce să alegeți o chiuvetă de granit Primagran? 

  • chiuvete reversibile - tava de scurgere poate fi în dreapta sau în stânga
  • este posibilă instalarea unui tocător de gunoi
  • este posibil să se instaleze un dop automat sau un dozator de detergent
  • culoare selectată corespunzătoare, care se armonizează cu blatul de bucătărie
  • robinete de bună calitate pentru chiuvetă, potrivite și la culoare

Aveți o întrebare

Stimate client, dacă aveți întrebări sau îndoieli de orice fel, vă rugăm să ne contactați:

Suntem întotdeauna la dispoziția clienților noștri. Suntem bucuroși să răspundem la orice întrebări și îndoieli care apar în timpul achiziției dvs. din magazinul nostru.

VĂ MULȚUMIM,

ECHIPA PRIMAGRAN