Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuveta bej  

Chiuveta bej

Știm cât de dificil este să proiectezi bucătăria visurilor tale.Dacă doriți să redecoraái și doriți să evitați cromul clasic, chiuvetele din granit vă pot atrage atenția, deoarece acestea pot oferi bucătăriei dvs. un aspect complet nou.Chiuvetele bej se potrivesc bine cu bateriile de bucătărie de aceeași culoare, dar oferă și posibilitatea de a crea contrast de culoare folosind baterii cromate sau negre.

O chiuvetă bej poate fi o alegere neobișnuită, dar completează perfect majoritatea stilurilor din interior.Merită ales mai ales într-o bucătărie în stil rustic, unde se armonizează frumos cu elementele din lemn.Chiuveta bej se potrivește și cu stilul provensal confortabil, cu culori deschise.

Modelele Riga, Geneva și Oslo sunt chiuvete cu o cuvă care ocupă spațiu puțin și, prin urmare, sunt ideale pentru bucătăriile mici sau bucătăriile americane. Chiuvetele ca ​​Ibiza sau Milano includ și un picurător, așa că uscarea vaselor sau chiar a tigăilor mari nu va mai fi o problemă. Modelele cu o cuvă și jumătate, adică modelele Paris, Veneția, Sevilla sunt combinația perfectă între dimensiune și funcționalitate. Dacă dețineți o bucătărie mare ar trebui să alegeți o chiuvetă cu două cuve de exemplu: Bergen. Gama noastră include și chiuvete de colț: Monaco. Acestea sunt recomandate dacă doriți să economisiți spațiu.

Prin utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate, chiuvetele noastre sunt extrem de rezistente la daune fizice, zgârieturi și schimbări de temperatură.Chiuvetele de bucătărie bej Primagran © sunt, de asemenea, rezistente la decolorare și pete urâte.O compoziție antibacteriană poate fi utilizată și pentru produsele noastre, ale căror esență activă protejează chiuveta de microorganisme dăunătoare și elimină formarea mirosurilor neplăcute.Un dozator de lichid sau săpun poate fi, de asemenea un accesoriu util.Disponibil în șase culori. Puteți alege cu ușurință pe cel mai potrivit pentru chiuveta deja aleasă de culoare bej.