Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuvete din conglomerat  

Chiuvete din conglomerat

Chiuvete rezistente din conglomerat

Designul modern, formele estetice și durabilitatea unică fac ca chiuvetele din conglomerat să fie potrivite pentru orice baie. Această chiuvetă este realizată dintr-un material de înaltă calitate, care, combinat cu designul său unic, va completa baia dvs. pentru mulți ani de aici înainte.

Durabilă, frumoasă și funcțională; chiuveta din conglomerat va fi un plus perfect atât pentru mobilierul în stil clasic, cât și pentru cel în stil modern. Suprafața păstrează un aspect nou și rezistă eficient trecerii timpului și utilizării de zi cu zi. Chiuvetele din conglomerat sunt bine cunoscute pentru culoarea lor albă ca zăpada și luciul durabil.

Chiuvete din conglomerat - durabilitate și estetică

Chiuvetele din conglomerat sunt netede și plăcute la atingere. Materialul menține temperatura optimă și absoarbe căldura din aer și apă. Acest lucru garantează confort maxim de utilizare în fiecare zi.

Conglomeratul este rezistent la îndoire sub greutate și la temperaturi scăzute și ridicate. Cu peste 75% din compoziție fiind din rocă dolomită, întărită cu rășină elastică, chiuvetele au o rezistență excepțională. Chiuvetele din conglomerat își păstrează aspectul de nou timp de mulți ani.

Materialul se distinge și prin proprietățile sale antibacteriene. Previne înmulțirea bacteriilor și a altor microorganisme și previne depunerea lor permanentă. Bacteriile nu se depun și pot fi îndepărtate cu ajutorul produselor de curățare tradiționale. Prin urmare, o chiuvetă din conglomerat face ca baia să fie curățată rapid și ușor.

Chiuvetele din conglomerat au design simplu și elegant. Pereții subțiri și liniile subțiri fac modelele de conglomerat potrivite pentru băile clasice și moderne. Materialul permite realizarea de chiuvete atât cu forme simple, cât și cu variante asimetrice. Culoarea albă universală se armonizează perfect cu orice stil de interior.

Filtru