Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Accesorii baie 

Accesorii baie

Descoperiți mai multe despre accesoriile de baie Primagran

Completați chiuveta Primagran cu accesorii pentru baie. Gama noastră include sifoane și dopuri pentru a vă ajuta să vă instalați corect chiuveta și să ușurați utilizarea de zi cu zi. Achiziționând produse de la același producător puteți fi sigur de o potrivire perfectă și de o instalare rapidă și ușoară.

Accesorii pentru baie - sifoane de înaltă calitate și dopuri pentru chiuvetă

Sifonul de apă este responsabil pentru buna funcționare a chiuvetei. Oferim modele cu un design simplu pentru o instalare ușoară și un aspect elegant. Sifoanele sunt disponibile pentru chiuvete cu sau fără preaplin. Sunt rezistente la zgârieturi și temperaturi ridicate. Sistemul click-clak permite deschiderea și închiderea rapidă a scurgerii lavoarului. Puteți curăța cu ușurință elementul îndepărtând dopul în orice moment. Vă oferim o gamă de dopuri pentru chiuvete, atât cu preaplin cât și fără preaplin.


Accesorii negre pentru baie - un plus elegant pentru baia dvs.

În plus față de culorile standard, oferim și accesorii de baie negre. Sifoanele și dopurile sunt dedicate interioarelor minimaliste și industriale care sunt echipate cu elemente negre. Oferim modele negre pentru a crea o zonă estetică și coerentă în baia dvs. 

Filtru