Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuveta albă 

Chiuveta albă

Pentru noi este important ca bucătăria să fie confortabilă și să arate frumos, deoarece se spune că bucătăria este inima casei. Așa și este de obicei petrecem mult timp aici, deci este important să ne simțim cât mai confortabili. Având atât de multe stiluri care domină bucătăriile astăzi, soluțiile standard nu mai satisfac nevoile tuturor. Chiuvetele albe Primagran © sunt perfecte pentru o varietate de stiluri de bucătărie, de la cele moderne la cele mai clasice.

Dacă folosim și un robinet de bucătărie alb pentru această chiuvetă, putem fi siguri că va fi decorul perfect pentru o bucătărie în stil provensal, unde accentul este pus pe culorile deschise. De asemenea, minunat pentru stilul glamour, putem crea contrast combinând o chiuvetă albă de bucătărie cu accesorii negre. Sunt posibile multe amenajări de bucătărie, deoarece culoarea albă universală a chiuvetei nu limitează imaginația.

Chiuvetele noastre de bucătărie oferă, de asemenea, modele simple cu o cuvă, precum Riga, Geneva și Oslo. Promit o alegere bună pentru bucătăria americană sau bucătăriile cu spații mici, deoarece dimensiunile lor economisesc spațiu. Chiuvetele din Milano, Praga sau San Francisco au, de asemenea, cuve simple, dar sunt echipate cu un picurător, care vă permite să uscați convenabil tacâmurile și vasele mai mari. Pentru cei care caută o chiuvetă albă cu o cuvă și jumătate, vă recomandăm modelele Madrid, Paris sau Sevilla. Chiuvete cu două cuve, de exemplu: Bergen sunt o alegere excelentă pentru o bucătărie mai mare. Modelele noastre de colț oferă o soluție interesantă: Monaco, care economisesc spațiu, dar în același timp atrag atenția.

Spre deosebire de aparențe, chiuveta albă nu se decolorează mai ușor și nu păstrează petele mai bine decât chiuvetele mai întunecate, deoarece am folosit materiale de cea mai bună calitate pentru a-l crea: aditiv de granit și rășină. Pentru a asigura ordinea bucătăriei, merită să minimizați numărul de lucruri așezate pe ea, de aceea avem și un distribuitor de lichid / săpun. Este disponibil în mai multe culori, deci sunteți liber să alegeți pe cea care credeți că se potrivește cel mai bine chiuvetei dvs. albe.