Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuveta bucatarie 

Chiuveta bucatarie

Chiuvetele din granit Primagran sunt chiuvete de bucătărie durabile și rezistente care se potrivesc perfect în orice corp de bucătărie.Chiuveta din granit este o alternativă ineresantă față de modelele realizate din materiale tradiționale. Chiuveta este fabricată în Polonia din materiale de cea mai bună calitate, care conțin aprox. 80% granit de nisip natural (se găsește sub formă de nisip de cuarț colorat) și cca. 20% rășină acrilică sau poliesterică. Datorită materialelor folosite chiuvetele din piatră au proprietăți care nu prea pot fi găsit la modelele create din oțel inoxidabil, ceramică sau plastic. Chiuveta din granit este durabilă, rezistentă la căldură, la impacturi mecanice și decolorare.

Conținutul mineral are ca rezultat o chiuvetă de piatră cu o suprafață netedă. Acest lucru are un efect pozitiv asupra menținerii curățeniei și igienei în mediul chiuvetei și, în același timp, păstrează efectul de piatră naturală al chiuvetei. Chiuvetele din granit creează un design unic. Aspectul clasic și schema de culori universale le permit să fie utilizate și în ​​interior modern cât și în interior clasic realizat. La Primagran, oferim chiuvete de granit în următoarele culori: alb, negru, grafit, bej și gri.

Datorită varietății și a formelor acestor produse disponibile, chiuvetele din granit se potrivesc bine în bucătăriile mici dar și în bucătăriile mari s-au de familie. La noi, puteți alege dintre chiuvete cu o atmosferă foarte minimalistă dar și din forme mai izbitoare, bogat decorative. Chiuveta din granit este disponibilă în versiuni cu cuvă simplă, cu o cuvă și jumătate s-au cu două cuve. Produsele din magaziNULL nostru se remarcă prin prețurile lor competitive. Selecția noastră largă vă permite să găsiți nu numai o chiuvetă de granit la Primagran care se potrivește bucătăriei dvs., dar se și încadrează în bugetul de renovare. Vă așteptăm cu nerăbdare în lumea bucătăriilor frumoase și practice, unde chiuveta din bucătărie va fi perfectă datorită chiuvetelor noastre de granit.