Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva 

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva

Ce merită știut despre chiuvetele noastre care conțin o cuvă? Aceste tipuri de chiuvete sunt ideale pentru bucătării minimaliste s-au de mărime mici. De asemenea pot fi ideale pentru persoane care nu gătesc zilnic, dețin un aparat de spălat vase, s-au doresc să decoreze o bucătărie într-un apartament care este destinat pentru chirie.

Primagran are diferite forme de chiuvete de granit cu o singură cuvă. Oferta noastră include chiuvete dreptunghiulare, ovale și pătrate. În plus, este disponibil alegerea unui model cu sau fără tavă de scurgere. Fiecare chiuvetă este disponibilă în cinci culori: alb, bej, grafit, gri și negru.

Pot fi găsite în magaziNULL nostru baterii la alegere și alte accesorii practice la chiuvetele cu o singură cuvă.

Fiecare model are o garanție de 35 de ani. Chiuvetele noastre cu o cuvă conțin găuri special create care ajută la montare. La cererea dvs. Putem crea găuri noi la produse la care se pot monta cu ușorință accesorii ca dozator de detergent. Vă recomandăm montarea chiuvetei cu o singură cuvă într-un dulap de bucătărie cu lățimea de 45 cm. În prezent, chiuvetele de granit cu o singură cuvă sunt uNULL una dintre cele mai populare și cele mai dese alese modele. Minimalist și economisește spațiu, își merită locul în orice bucătărie. Chiuvetă spațioasă, care vă permite să spălați convenabil farfurii, tacâmuri și să pregătiți ingredientele necesare pentru gătit. Recomandăm tipul de chiuvetă cu o cuvă, cu tavă de scurgere clienților noștri, care se concentrează pe confortul spălării vaselor.

Aveți întrebări despre chiuvetele de granit cu o cuvă? Scrieți-ne sau sunați-ne și vă vom ajuta să alegeți modelul ideal.