Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuveta bucatarie de colt 

Chiuveta bucatarie de colt

Chiuvetele de colț de bucătărie sunt ideale pentru bucătării mici, unde contează fiecare centimetru de spațiu liber. O chiuvetă de colț este o alegere excelentă pentru un interior de stil în care suprafețele ascuțite și unghiurile strânse nu sunt soluții ideale. O soluție de montare interesantă poate fi o chiuvetă modernă de colț din granit, cu formă fină, pentru interioare moderne și stilizate. Fiecare chiuvetă este fabricat din granit de bună calitate, datorită căreia este rezistentă la decolorare, zgârieturi și temperaturi ridicate. Totalitatea acestor calități dă posibilitate ca această chiuvetă de tip colț să fie unealta bucătăriei pentru o perioadă lungă.

Chiuvetele de colț se pot găsi în mai multe forme și culori. Cea mai populară culoare din aces model este negrul. Datorită gamei mari de varietăți chiuveta de colț de la Primagran poate fi ideal pentru orice bucătărie.

Chiuvetele de colț pot fi găsit cu o singură cuvă, cu una jumătate sau chiar două, cu curgătoare inclusă sau fără. Astfel spălarea vaselor dar și pregătirea mâncării va fi mai ușoară și nu va mai fi o activitate stresantă. Chiuvetele Primagran sunt echipate cu găuri din fabrică pentru a vă ajuta la montarea ușoară. Putem crea găuri suplimentare la comandă, în care alte accesorii pot fi instalate cu ușurință. În magaziNULL nostru, puteți alege baterii de bucătărie potrivite pentru fiecare chiuvetă de colț. Aceste chiuvete de bucătărie se deosebesc de restul produselor prin desigNULL lor interesant și gradul ridicat de practicitate - acestea sunt doar cele mai importante dintre multe alte caracteristici pozitive. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau aveți alte întrebări, vă rugăm să contactați specialiștii noștri.

Filtru