Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuveta sub blat bucatarie 

Chiuveta sub blat bucatarie

Aflați mai multe despre chiuvetele de bucătărie de blat

În amenajarea chiuvetei, cele mai la modă produse au fost chiuvetele care pot fi construite sub blat în ultimele sezoane. Se deosebesc de alte modele de chiuvete prin faptul ca sunt montate de jos pe blatul din bucatarie. Ele fac posibilă asigurarea confortului de lucru și, în același timp, estetic al spălării vaselor. Ele completează perfect bucătăriile moderne și elegante. Chiuveta arată frumos și în interioare englezești, shabby chic, rustice sau provensale.

Modelele de chiuvete care pot fi construite sub blat se caracterizeaza printr-un design minimalist, care se datoreaza faptului ca nu ies peste suprafata blatului. Ca urmare, chiuveta este practic invizibila, iar blatul este evidentiat si actioneaza ca un fel de scurgere. Pentru ca chiuveta sa nu iasa cu adevarat in evidenta de pe suprafata de lucru, este indicat sa alegeti un model de aceeasi culoare cu blatul. Chiuvetele construite sub blatul Primagran sunt disponibile în cinci culori universale și mereu la modă: alb, bej, gri, grafit și negru. Pe langa modele, elementele care se potrivesc chiuvetei sunt si in culori similare, ceea ce faciliteaza asamblarea elementelor uniforme si armonizante. Deși chiuveta încorporată este invizibilă, își îndeplinește perfect funcția. Datorită construcției sale, economisește spațiu în zona de lucru și facilitează, de asemenea, curățarea. Functionalitatea zonei chiuvetei cu o chiuveta care poate fi construita sub blatul de lucru poate fi sporita prin folosirea de accesorii suplimentare de bucatarie precum un cos de gunoi sau un dozator de vase. Chiuvetele de blat Primagran sunt evidențiate nu numai prin designul lor de înalt nivel, ci și prin manopera lor de înaltă calitate. Chiuvetele care pot fi construite sub blat sunt realizate din cele mai bune materii prime, care contin aditiv de granit si rasina poliesterica. Amestecul acestor materii prime le face rezistente la deteriorări mecanice, schimbări bruște de temperatură, decolorare, zgârieturi și șocuri.


Modelele Primagran sunt disponibile și cu o formulă antibacteriană care inhibă răspândirea microorganismelor dăunătoare și a mirosurilor neplăcute. Calitatea înaltă a chiuvetelor Primagran este susținută și de o garanție de fiabilitate de 35 de ani.