Cumpărați acum o chiuvetă cu sistemul "level" și alegeți-vă gratuitatea.

Detalii

Chiuveta bucatarie pentru masca de 60 cm 

Chiuveta bucatarie pentru masca de 60 cm

Citiți mai mult despre chiuvetele de granit care pot fi montate într-un dulap de la 60 cm. Chiuvete mari pentru familie pot fi fixate pe dulap de la 60 cm. Veți găsi o gamă largă de chiuvete de acest tip în magaziNULL nostru. Avem, de asemenea, chiuvete cu o cuvă, cu o cuvă și jumătate dar și cu două cuve disponibile. Datorită cuvei adânci și a dimensiunilor mai mari, chiuveta va fi un element practic al bucătăriei, în care este posibil să spălați fără probleme vase, ustensile și să pregătiți materialele pentru gătit.Produsele noastre se remarcă prin calitatea lor impecabilă, desigNULL unic și paleta bogată de culori. Le oferim în 5 culori diferite, universale: negru, grafit, gri, bej și alb.

 

Oferta noastră include chiuvete care pot fi fixate într-un dulap de 60 cm, în forme pătrate, rotunde și ovale. Oferim chiuvete cu sau fără curgătoare cu mărime ideală pentru dulapuri de 60 cm. Chiuveta din granit nu este doar o unealtă estetică, ci și un instrument practic de bucătărie. Produsele Primagran sunt fabricate din minerale de înaltă calitate. Granitul din care este fabricat asigură chiuveta să fie rezistentă la impact, tolerează bine fluctuațiile de temperatură și nu este sensibilă la diferiți agenți de curățare. Oferim o garanție de 35 de ani pentru toate modelele.

 

Chiuvetele Primagran sunt echipate cu găuri create la fabrică pentru a vă ajuta la montarea ușoară, de asemenea putem crea găuri suplimentare la cerere. Un mare avantaj al chiuvetei este că din cauza dimensiunilor sale standard, poate fi atașat cu ușurință și nu este nevoie să cumpărați dulapuri pentru a comanda separat. În plus, oferim o serie de accesorii utile pentru chiuveta de 60 cm, precum: sifon automat, produse de îngrijire, dozatoare de lichid pentru spălat vase și baterii. Ele ajută la mobilarea bucătăriei.