Capac de scurgere din oțel inoxidabil


4.44/5 (27 Comentarii)
-40,00 lei
Chromowana pokrywka na odpływ

-40,00 lei

59,00 lei99,00 lei

Prețul actual este cel mai mic din ultimele 30 de zile.

Contactați expertul nostru și cereți o ofertă specială!

Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Alte informații

Zona de lucru a bucătăriei ar trebui să fie caracterizată nu numai de un grad ridicat de ergonomie, ci și de estetică. Prin urmare, merită să vă interesați de accesoriile noastre care combină aceste două caracteristici. Vă recomandăm în special capacul de scurgere din oțel, care:

  • Acoperă canalul de scurgere, oferind întregului element un aspect estetic
  • Se potrivește tuturor sifoanelor Primagran
  • Se poate spăla în aparatul de spălat vase

Capacul de scurgere este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este un material rezistent la coroziune și ușor de întreținut. Datorită culorii sale universale, capacul se potrivește perfect în orice chiuvetă Primagran. Acest accesoriu universal se potrivește tuturor canalelor de scurgere cu diametrul de 3,5 ”.

De ce ar trebui să avem un capac de scurgere în bucătăria noastră? Această soluție nu numai că îmbunătățește estetica spațiului de lucru. Capacul împiedică, de asemenea, resturile și resturile alimentare să pătrundă în grătarul de scurgere și sifon, facilitând menținerea chiuvetei curate în timpul utilizării zilnice.

Căutați accesorii de bucătărie care să vă schimbe bucătăria? Cumpărați un capac de scurgere din oțel și bucurați-vă de combinația ideală de estetică și funcționalitate!

Informaţii tehnice
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Produse Recomandate