Google Reviews Recenzii verificate
4.90/5
(1402 Comentarii)

Chiuveta bucatarie granit cu 1 cuva cu picurator Praga

4.85 / 5 (1305 descrieri)
Acoperirea Protect+ vă permite să vă bucurați mai mult de o chiuvetă curată. Se asigură ca murdăria, petele și calcarul să se așeze mai încet și sunt mai ușor de îndepărtate. Specialiștii Primagran vor aplica acoperirea de protecție Protect+ în procesul de producție.
Cea mai bună garanție de preț!
Cumpărați chiuveta direct de la producător, motiv pentru care oferim cel mai mic preț garantat pentru produsele noastre.
-400,00 lei

899,00 lei 1 299,00 lei

Cere sfatul specialistului
Comandă prin telefon
40 371 700 150
Sunați experții noștri pentru a vă ajuta să vă alegeți chiuveta și să efectuați o achiziție.
Serviciu clienți de luni până vineri, într-e 9 și 17
Avantajele produsului
Strat antibacterian* Strat antibacterian*  Nanoparticulele de argint nu lasă dezvoltarea bacteriilor; aceste particule au un raport mare de suprafață /volum, rezultând o activitate biologică semnificativă.
Strat împotriva ciupercilor Strat împotriva ciupercilor  Previn atașarea ciupercilor, inclusiv mucegaiul pe suprafața chiuvetei.
Cuvă în dreapta sau în stânga Cuvă în dreapta sau în stânga  Chiuveta este reversibilă, astfel se poate instala pe blatul de lucru cu picurare din dreaptă sau stângă, astfel încât puteți adapta zona de lucru la nevoile dumneavoastră.
Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran Se potrivește culorilor și stilurilor bateriilor Primagran  5 variante de culoare și 20 de chiuvete diferite vă permit să combinați cu succes chiuvetele fabricate cu bateriile Primagran.
Rezistent la temperaturi ridicate Rezistent la temperaturi ridicate  Chiuveta este considerată rezistentă la căldură. într-un test uscat care simulează contactul suprafeței chiuvetei de ex. cu un vas fierbinte.
Rezistent la schimbările mari de temperatură Rezistent la schimbările mari de temperatură  Chiuveta este rezistentă la schimbările rapide ale temperaturii apei (interval de temperatură 15-95 ° C).
Rezistent la zgârieturi Rezistent la zgârieturi  Chiuveta este întărită (rășina trece printr-un proces de reticulare tridimensională), ceea ce face ca suprafața chiuvetei să fie durabilă.
Rezistent la murdărie Rezistent la murdărie  Structura reticulată a chiuvetei previne pătrunderea profundă a murdăriei în suprafață.
Anti șoc Anti șoc  Materialul este rezistent la fisuri datorită încărcării dinamice.
Rezistent la decolorare Rezistent la decolorare  Suprafața chiuvetei este rezistentă la substanțe chimice și pete.
Ușor de curățat Ușor de curățat  Murdăria și depunerile nu se lipesc de suprafața chiuvetei, pot fi îndepărtate cu ușurință.
Nu se estompează Nu se estompează  Suprafața chiuvetei nu se decolorează.
Găuri preexistente Găuri preexistente  Design flexibil al zonei de spălare datorită pre găuririi. Vă permite să găuriți numărul corect de găuri în punctele selectate.

* Se aplică modelelor acoperite cu strat antibacterian - mai multe informații la secțiunea Tehnologie antibacteriană

Alte informații

Chiuveta de granit din Praga este un model elegant cu o singură cuvă și cu o tavă de picurare convenabilă. Un design minimalist, fără ornamente, atrage privirea și face ca toată chiuveta să fie foarte elegantă.

Disponibil în cinci culori diferite, frumoase și practice: negru, gri grafit (model cu puncte mici), gri, bej (model cu puncte mici) și alb.

Tava de picurare mai mare va face cu siguranță spălarea vaselor mai ușoară, așa că, cu modelul Praga, această experiență împovărătoare va fi mult mai plăcută. Tava largă de picurare poate conține chiar și vase mari și tăvi de copt. Chiuveta este foarte ușor de păstrat curată și nu necesită metode speciale de curățare. Datorită granitului de înaltă calitate, chiuveta este rezistentă la zgârieturi și șocuri care pot apărea în timpul preparării alimentelor. Rezistent la temperaturi ridicate. Chiuveta de granit Praga se distinge nu numai prin proprietățile sale estetice, ci și prin durabilitatea și caracterul practic. Asocierea unor astfel de caracteristici va satisface cu siguranță chiar și cel mai exigent cumpărător.

Chiuveta este fabricată din materiale de cea mai înaltă calitate: minerale (granit) măcinate și rășină. Formula noastră îndeplinește standardele de calitate poloneze și europene. În plus, atunci când cumpărați o chiuvetă Praga, oferim o garanție de 35 de ani pentru produs.

Disponibil în cinci culori universale: negru, alb, gri, bej și gri grafit - culorile facilitează asocierea chiuvetei cu stilul și culoarea bucătăriei dumneavoastră. Chiuveta Praga poate fi încorporată într-un dulap cu lățimea minimă de 60 cm, ceea ce îl face o soluție perfectă chiar și pentru bucătăriile mai mici, în care blatul de bucătărie nu este mare. În acest fel, nu trebuie să renunțați la chiuveta de dimensiuni optime din cauza încăperii mici.

Chiuveta Primagran este deosebit de ușor de păstrat curată – este suficientă îngrijirea de bază zilnică pentru a menține chiuveta în bune condiții pentru mulți ani de acum încolo. Dacă clienții noștri doresc o igienă excepțională în casa lor, vă recomandăm opțiunea cu acoperire antibacteriană. Fiecare dintre chiuvetele noastre vine cu o descriere gratuită a instalării și șabloane practice pentru decuparea blatului de bucătărie.

Livrarea produsului
Icon - Expedierea coletului în 24 de ore
Expedierea coletului în 24 de ore
Icon - Cost de livrare-gratis
Cost de livrare de la 15 lei
Icon - Taxele sunt incluse în preț
Taxele sunt incluse în preț
Icon - Garanție de livrare în siguranță
Garanție de livrare în siguranță
Icon - 35 de ani garanție la chiuvete
35 de ani garanție la chiuvete
Icon - 200 000 de recenzii pozitive
200 000 de recenzii pozitive
Icon - Timpp delivrvare 5 zile lucrătoare
Timp de livrare 5 zile lucrătoare
Icon - Retur posibil timp de 30 de zile
Posibilitate de retur 30 de zile
Informaţii tehnice
Adâncimea cuvei:185 mm
Greutate:15kg
Sifon: 3 1/2"
Compoziţie:20% răşină sintetică 80% granit
Disponibilitatea produsului:Cantitate suficientă
Reversibil:Da
Numărul de cuve:cu 1 cuvă
Drenaj:cu picurator
Lăţimea chiuvetei:80 de cm şi chiar mai mare
Informaţii tehnice
  • 1_prag_rys_tech
  • z_prag_flip
Recenzii


Afișați următoarele descrieri de produse

Oferte speciale